بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد . بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آن ها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند منبع خوبی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 مقدار ماده مغذی ضروری مثل کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند.درخانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.
طبقه بندی می تواند شامل همه انواع میکرو ارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود. در هند، عموما تحت محصول بنشن - عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقه بندی می شود. نام آن در شرایط بیولوژیکی Arachishypogaea خوانده می شود. آن ها در هند بسیار رایج هستند و نام های متفاوتی در بخش های مختلف کشور دارند. در هند از آن به عنوان روغن دانه استفاده می شود. در حالی که آن ها عمدتا از زمین به دست می آیند.
بادام زمینی پرچرب است. در واقع ، آنها به عنوان دانه های روغنی طبقه بندی می شوند. بخش زیادی از برداشت بادام زمینی جهان برای تهیه روغن بادام زمینی (روغن آراشیس) استفاده می شود. میزان چربی بین 44-56 ranges است و عمدتا از چربی های اشباع نشده و غیر اشباع تشکیل شده است، که بیشتر آنها از اسیدهای اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است.
بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است. میزان پروتئین از 22 تا 30 درصد از کل کالری آن است و بادام زمینی منبع بزرگی از پروتئین گیاهی است. فراوان ترین پروتئین موجود در بادام زمینی ، آراشین و کوناراچین می تواند برای بعضی افراد به شدت حساسیت زا باشد و باعث واکنش های تهدید کننده زندگی . بادام زمینی منبع فوق العاده خوبی برای پروتئین است. به خاطر داشته باشید که برخی افراد نسبت به پروتئین بادام زمینی حساسیت دارند.
بادام زمینی کم کربوهیدرات است. در حقیقت ، میزان کربوهیدرات فقط حدود 13 تا 16٪ از وزن کل است. کمبود کربوهیدرات و سرشار از پروتئین ، چربی و فیبر ، بادام زمینی از شاخص قند خون بسیار کمی (GI) برخوردار است. بادام زمینی کم کربوهیدرات است. این باعث می شود آنها برای رژیم های غذایی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت انتخاب خوبی باشند.
بادام زمینی منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی متنوعی از جمله: بیوتین: بادام زمینی یکی از غنی ترین منابع رژیم غذایی بیوتین است که در دوران بارداری بسیار مهم است. مس: یک ماده معدنی در رژیم غذایی ، مس اغلب در رژیم های غربی کم است. کمبود ممکن است اثرات سوء بر سلامت قلب داشته باشد. نیاسین: نیاسین که به عنوان ویتامین B3 نیز شناخته می شود ، عملکردهای مهم مختلفی در بدن شما دارد. این به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند. فولات : بادام زمینی همچنین به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می شود ، فولات عملکردهای اساسی بسیاری دارد و به خصوص در دوران بارداری بسیار مهم است. منگنز : منگنز در آب آشامیدنی و بیشتر غذاها یافت می شود. ویتامین E: یک آنتی اکسیدان قدرتمند ، این ویتامین اغلب در مقادیر زیادی در غذاهای چرب یافت می شود. تیامین یکی از ویتامین های B : تیامین به عنوان ویتامین B1 نیز شناخته می شود. این به سلولهای بدن کمک می کند تا کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل کرده و برای عملکرد قلب ، عضلات و سیستم عصبی شما ضروری است. فسفر : بادام زمینی منبع خوبی از فسفر است ، ماده معدنی که در رشد و نگهداری بافت های بدن نقش اساسی دارد. منیزیم : یک ماده معدنی ضروری رژیم غذایی با عملکردهای مهم مختلفی ، به اندازه کافی منیزیم از بیماری قلبی محافظت می کند.
آن ها کربوهیدراتی کمی دارند و غنی از مواد مغذی هستند. بادام زمینی منبع بسیار عالی از پروتئین نیز هست. همچنین شامل بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم همه اینها برای بدن و ذهن سالم بسیار مهم هستند.
567 کالری 49 گرم چربی کامل 18 میلی گرم سدیم 705 میلی گرم پتاسیم 16 گرم کربوهیدرات کل 26 گرم پروتئین
مواد موجود در بادام زمینی معمولا به جذب مواد مغذی در بدن و کاهش ارزش غذایی که مصرف می شود آسیب می رساند.
آلودگی بادام زمینی گاهی اوقات می تواند منجر به تولید مواد سمی شود. این منجر به از دست دادن اشتها و تغییر رنگ چشم ها منجر به یرقان و همه نشانه های معمول کبد می شود.
یکی از مهم ترین آلرژن ها می تواند بادام زمینی باشد. آلرژی می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. برای افرادی که به بادام زمینی و محصولات بادام زمینی حساسیت دارند توصیه می شود که از آن ها اجتناب کنند.
مسایلی مانند مشکلات کیسه صفرا می تواند یکی دیگر از عوارض جانبی ناخوشایند است . هم چنین ممکن است درد تیز و ناگهانی در سمت راست شکم تجربه کنید. این امر عمدتا به خاطر انقباض کیسه صفرا رخ می دهد. اگر افراد سنگ صفرا داشته باشند به آن ها توصیه می شود از خوردن بادام زمینی اجتناب کنند. در حالی که متناقض با این بیانیه، مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می دهند مصرف کره بادام زمینی در حد اعتدال در واقع خطر را سنگ صفرا را تا 25 درصد کاهش می دهد. این به این دلیل است که بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول را دارند.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!