بادام یکی از مهم ترین و دوست داشتنی ترین آجیل هایی است که همه ما آن را دوست داریم و علاقه مند هستیم که این خوراکی را در زمان های مختلف مصرف کنیم و یکی از بهترین آجیل هایی است که افراد مختلف علاقه دارند که مصرف کنند و از آن لذت ببرند. این آجیل دوست داشتنی چندین نوع دارد که هر کدام طرفداران خود را دارند و خواص مخصوص خود را دارند.
بادام درختی، یکی از انواع آجیل هایی است که اکثرا در پذیرایی مهمانی ها استفاده میشود. بهتر است بدانید که فواید این محصول زیاد است و علاوه بر آن شما می توانید به روش های متعددی از این محصول استفاده کنید. قیمت مغز بادام درختی خام، از موارد بسیار مهمی است که مشتریان در هنگام خرید انواع بادام درختی در نظر می گیرند. یکی از اولین انواع بادام که ممکن است با شنیدن عبارت «انواع بادام» به ذهن ما خطور کند، بادام درختی است. بادام درختی به نوعی از بادام گفته می شود که از درخت بادام که درختی بومی در ایران است به وجود می آید. بادام درختی که به آن بادام سنگی نیز گفته می شود، در واقع نوعی بادام درختی است که در پوسته ای قرار دارد و یک مغز خوراکی با پوسته نازک قهوه ای رنگ روی آن است که طعم بسیار خوبی نیز دارد و بار ها و بار ها نیز خلال های آن را در غذا ها و خوراکی های مختلف دیده اید.
- جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی - تاثیر بسیار زیاد در بهبود سلامت مغز - حفظ و شادابی پوست و بهبود زخم ها در پوست - کنترل خوب قند خون و جلوگیری از بیماری دیابت - کمک به کاهش وزن و جلوگیری از چاقی مفرط به شرط استفاده مناسب و به اندازه - کمک به افزایش جذب مواد مغذی - بهبود شرایط گوارش و افزایش سلامت معده - مبارزه جدی با سرطان و التهاب های بدن به لطف آنتی اکسیدان های زیاد - حفظ سلامت دندان و استخوان
بادام زمینی، جزو آن دسته از تنقلات خوشمزه و پرطرفداری است که خواص و فواید بسیار زیادی دارد. این مغز خوش طعم از گیاهان بومی آمریکای جنوبی بدست می آید و می با توجه به ماهیتی که دارد، در گروه آجیل ها دسته بندی میشود. طبق نتایج بدست آمده یکی از مهم ترین خواص بادام زمینی کمک به کنترل وزن می باشد. همچین در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی نیز موثر است. این نوع از بادام یکی از مشهور ترین مواد خوراکی است که افراد زیادی به آن حساسیت دارند و در هنگام استفاده از آن باید به این نکته توجه زیادی داشته باشید. ارزش غذایی بادام زمینی نیز بسیار زیاد است و بادام زمینی را منبعی غنی از پروتئین های مختلف است اما آمینو اسید های ضروری و مهمی مثل لیزین، سیستین و میتونین را در خود ندارد و به همین دلیل معمولا به ورزشکار ها پیشنهاد می شود که این آجیل خوشمزه را با مکمل های غذایی مصرف کنند. درباره خواص بادام زمینی نیز باید بگوییم که بادام زمینی خواص زیادی دارد که در ادامه آنها را معرفی می کنیم.
- بادام زمینی خستگی را به شدت برطرف می کند. - برای افراد بهت زده یا کسل و بی حوصله بسیار مفید و حالشان را بهتر می کند. - بادام زمینی در درمان بسیاری از بیماری ها مثل بیماری های قلبی عروقی، آلزایمر و عفونت تاثیر دارد. - مناسب برای خانم های باردار و حتی تسهیل باروری خانم ها - مناسب برای استخوان های بدن به لطف مقدار فراوان آهن و کلسیم موجود در آن - کمک به ترشح سروتونین در بدن و مبارزه با افسردگی - مبارزه با سرطان های مختلف از جمله سرطان روده به لطف آنتی اکسیدان های قوی
مصرف بادام هندی، روبروشدن با بمب شگفت انگیزی از ویتامین است! طعم و مزه این آجیل که شکلی شبیه به کلیه ی انسان دارد و با نام کاشو هم شناخته می شود، فوق العاده بوده و شاید اگر آن را خوشمزه ترین آجیل بدانیم اغراق نکرده باشیم. همین امر باعث می شود که بادوم هندی در اکثر موارد انتخاب اول مصرف کنندگان آجیل باشد. بادام هندی، که دارای طبع گرم است؛ اصالتاً برزیلی است ولی در هند، تانزانیا، سریلانکا، نیجریه و کنیا نیز کشت می شود.
دانه آجیلی بادام هندی، بر خلاف سایر دانه های آجیلی حاوی نشاسته به میزان 10 درصد است و این موضوع باعث می شود که با جذب آب بتوانید باعث تغلیظ و سفت شدن سوپ، آبگوشت و دسر های سنتی حاوی شیر شود. هر 100 گرم از بادام هندی نیز 553 کیلو کالری انرژی به ما می دهد و و برای ورزشکاران و افرادی که به انرژی بسیار زیاد برای کار های مختلف نیاز دارند بسیار مناسب است.
- کاهش فشار خون بالا و کلسترول و چربی خون - لاغری و کاهش وزن - پیشگیری از گرفتگی رگ ها و سلامت قلب - سم زدایی و درمان کبد چرب و بیماری های مربوط به کبد - پیشگیری از تولید سنگ صفرا - بهبود سیستم گوارشی - تقویت توانایی باروری در آقایان - کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2
بادام پوست کاغذی یکی از آجیل ها جذاب و دوست داشتنی است که پوسته ی چوبی آن نازک است و استحکام پوسته ی اصلی اش را ندارد از این رو با فشار کمی ره سادگی می شکند و دانه اش به راحتی جدا می شود. به همین دلیل خاطر این بادام به بادام پوشت کاغذی معروف است. به این بادام همچنین بادام منقا هم گفته می شود. بادام پوست کاغذی یکی از جذاب ترین خشکبار ایران است و بصورت شور، بوداده و خام در آجیل استفاده شده و از یکی از پرطرفدار ترین آجیل ها می باشد.
یکی از انواع بادام، بادام مامایی می باشد که طرفداران و صادرات زیادی هم دارد. درخت بادام مامائی به اصطلاح دیرگل بوده و مقاوت زیادی در برابر آفت ها دارد ولی از طرفی میوه آن زودرس است. پوسته ی آن نیز نسبت به بادام های دیگر نازک تر است.
این نوع بادام در صنایع غذایی به صورت پودر و خلال استفاده شده و در آجیل بصورت شور و خام استفاده می گردد. از بادام مامایی به دلیل چربی خوبی که دارد در تولید صابون و انواع لوازم آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
منشأ تولید بادام مامایی ایران می باشد که در انواع آجیل با پوست یا بصورت مغز استفاده می شود
بادام سنگی، همان طور که از اسم آن معلوم است دارای پوست مستحکمی می باشد که برای رسیدن به مغز آن حتما باید شکسته شود. یکی از مزیت های درخت بادام سنگی این است که مقاومت خوبی در مقابل کم آبی دارد و به همین دلیل در باغ های کشت دیمکاشته می شود. این بادام بصورت شور و تفت داده شده در آجیل استفاده می شود و همچینین در صنایع دارویی و غذایی کاربرد فراوان دارد.
این نوع درخت بادام هم مثل بادام مامایی مقاوت زیادی نسبت به آفت و سرمازدیگی دارد.
بادام ربیع هم به عنوان آجیل به صورت خام و تفت داده شده مورد استفاده قرار گرفته و علاوه بر این این نوع بادام در شیرینی پزی هم مصرف می شود.
این نوع بادام نه تنها زودگل است بلکه مغز آن دارای طعمی شیرین، ملایم و خوشمزه ای دارد. بادام منقا دارای رنگ قهوه ای روشن و پوست های نازک است و به راحتی شکسته می شود .
این نوع بادام بسیار زود گل است و مغز سفید، ترد و خوشمزه ای دارد. از این رو یکی از جذاب ترین انواع بادام نزد مشتریان است و در بازار هم نسبت به انواع دیگر بادام ارزش بیشتری دارد.
این نوع بادام بیشتر به عنوان آجیل به صورت خام و تفت داده شده میباشد. همچنین برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود.
درخت این نوع بادام به دلیل مقارن بودن در برابر آفات و امراض به عنوان پایه سایر انواع بادام های شیرین استفاده می شود.
این نوع بادام جهت گردافشانی برای از بین بردن آفات سایر درختان و صنایع دارویی و بهداشتی مورد استفاده قرار می کیرد. شاید جالب باشد بدانید که این نوع بادام طبق یک دستورالعمل خاصی شیرین می شود و حتی بوداده ی آن به عنوان آجیل مصرف می گردد که طعم بسیار خوشمزه ایی دارد.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!