همه ما شنیده ایم، که بادام دارای خواص زیبایی و مزایای تغذیه ای خوبی است اما، چه چیزی می تواند پوست را زیباتر کند؟ تعداد بسیار کمی از مردم از مزایای پوستی بادام خبر دارند درحالیکه بادام را در کشورهای آسیایی به عنوان تقویت کننده پوست و مو می شناسند و از سالیان دور و دراز مصرف آن برای زیبایی پوست و مو توصیه می شده است اما این تنها بخش مهم خواص بادام و روغن آن نیست که این میوه برای سلامتی کلی نیز کاربرد دارد
بادام، منبع خوبی از چربی های غیر اشباع و مفید است که در کاهش کلسترول LDL (بد) کمک می کند.خوردن بادام، در بخشی از رژیم منظم ما می تواند به افزایش کلسترول HDL، یا کلسترول خوب کمک کند.بر اساس تحقیق انجام شده توسط دیوید جنکینز، افرادی که تعداد اندکی بادام را هر روز مصرف کردند، سطح کلسترول بد آنها ، به 4/4% کاهش یافت، و کسانی که هر روز هر دو خوراکی را خوردند، کلسترول بد آنها ،به 9.4%کاهش یافت.
فیبر موجود در بادام، به سم زدایی بدن کمک می کند به غذا کمک میکند، تا در سیستم گوارشی بهتر حرکت کند این فرآیند، سیستم گوارش را پاکسازی می کند.مؤسسه سرطان ملی، طبق یک مطالعه نشان داد؟ که رژیم های با فیبر بالا باعث کاهش خطر سرطان روده بزرگ می شوند. بادام نیز، ذخایر عالی از ویتامین، فیتوکمیکال و فلاونوئیدها است ،که پیشرفت سلولهای سرطانی سینه را کنترل می کنند.
بادام ،دارای شاخص کلیسمی قوی (GI) است. مطالعات نشان می دهد که بادام از افزایش ناگهانی قند خون ،بعد از خوردن غذا جلوگیری می کند بنابراین، به تثبیت سطح قند خون نیز کمک می کند و از دیابتی ها حمایت می کند.
بادام،غنی از منگنز، ریبوفلاوین و مس است، که همگی در تولید انرژی موثر هستند اگر همیشه در حال حرکت و جنب و جوش هستید، سعی کنید ، تعدادی بادام با خود داشته باشید.
بادام، حاوی اسید فولیک است، که در مقابل نقص ها و عیوب زایمانی کمک می کنند فولیک اسید ،نقش مهمی در رشد سلول های سالم و تنظیم کننده بافتی دارد، بنابراین برای رشد جنین سالم، بسیار مهم است.
پتاسیم و پروتئین و چربی اشباع نشده بادام برای سلامت قلب مفید است. ویتامین ای موجود در آن مشکلات قلبی را کاهش و از حمله قلبی جلوگیری می کند همچنین التهاب رگ ها را از بین میبرد. یکی از بهترین راه ها برای تامین انرژی خوردن روزانه بادام خیس کرده است چون به دلیل وجود مس ریبوفلاوین منگنز در بادام متابولیسم بالا می رود. ویتامین ای و کلسیم موجود در بادام کلسترول بد خون را کاهش میدهد.
کمی مطالعه علمی درباره مزایای بادام نشان می دهد ،که آنها حاوی ریبوفلاوین و ال-کارنیتین هستند، مواد مغذی ای که به رشد سلول های مغز کمک می کنند. همچنین بادام، حاوی فنیل آلانین است، که به فرایندهای شیمیایی مغز کمک می کند.
کم خونی در صورتی ایجاد می شود؟ که گلبول های قرمز مقدار کمتری اکسیژن را حمل کنند بادام حاوی مس، آهن و ویتامین ها است، که به عنوان کاتالیزور تولید سدیم هموگلوبین کار می کند.بنابراین، بادام می تواند یک اقدام پیشگیرانه برای کم خونی باشد.
بادام، منبع خوبی از مواد مغذی ای مانند کلسیم و فسفر است ،که باعث جلوگیری از پوکی استخوان و تقویت استخوان ها و دندان ها می شود.
چربی موجود در بادام، باعث افزایش وزن نمی شود برعکس، به کاهش وزن کمک می کند، زیرا فیبر سالم و پروتئین بالا کمک می کند، تا انسان احساس سیری کند. با این حال، احساس سیری از خوردن کره بادام، همراه با مشخصات تغذیه ای آن، باعث شده مردم بعد از خوردنش، کمتر غذاهای ناسالم مصرف کنند.
کسانی که به دنبال حجیم کردن عضلاتشان هستند، می توانند کره بادام را به عنوان یک منبع سالم پروتئینی انتخاب کنند چربی اشباع نشده در کره بادام، باعث کاهش کلسترول می شود و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
منیزیم موجود در کره بادام، مزایایی را برای سیستم عصبی و انقباضات عضلات به همراه دارد، زیرا مواد معدنی نقش مهمی را در هر دو عملکرد ایفا می کند. همچنین به سوخت و ساز بدن و بافت استخوانی کمک می کند.
این، یکی دیگر از مزیت هایی است که کره بادام، درمقابل کره بادام زمینی دارد.کره بادام ،به همراه ویتامین E اش، خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی دارد ،که بافت ها را از آسیب های اکسید شدن محافظت می کند ویتامین E، آنتی اکسیدانی است ،که می تواند رادیکال های آزاد را خنثی کند ؛ یک قاشق کره بادام ،می تواند حدود 30% ویتامین روزانه شما را تامین کند.
شیر بادام ،حاوی اثرات سری از فیبر است فیبر ،برای مزایای افزایش هضمش شناخته شده است بنابراین، شیر بادام به طور عمده ،مشکل هضم گوشت را کاهش می دهد.
شیر بادام ،از پروتئین های ساخت عضله غنی است. پروتئین ها، رباط ها و بافت های آسیب دیده را بهبود می دهند بنابراین، برای ورزشکاران بسیار مفید است که باعث بهبودی خستگی بدن می شود.
شیر بادام، غنی از پتاسیم است؛ پتاسیم ،یکی از انواع مواد معدنی است ،که در بدن الکترولیت تولید می کند. این الکترولیت ها، باعث افزایش حافظه می شوند بنابراین شیر بادام، یک راه طبیعی برای تقویت حافظه است.
اگر از درجه حرارت بالای بدن خود رنج می برید، روغن بادام تلخ ،روی بدن خود بمالید که باعث کاهش درجه حرارت بدن می شود دلیلش چیست؟ گفته می شود بادام تلخ حاوی عناصر قلیایی است که حاوی سم است این اتفاق، مانعی در برابر قارچ ها، ویروس ها یا باکتری هایی است که تب را در بدن انسان گسترش می دهد.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!