نخود حاوی مقادیر قابل توجهی مواد مغذی و پروتئینهای مهم است. این امر، خواص نخودچی در استحکامبخشی به استخوانها و تامین سلامت پوست و ماهیچههای بدن را توجیه میکند. این روزها، بسیاری از افراد تا جای ممکن، مصرف گوشت را کاهش دادهاند.
برای این افراد، استفاده از حبوبات مختلف و به ویژه نخود در رژیم غذایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این مواد میتوانند جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز به حساب آیند. بهتر است بدانید، یک فنجان نخود تقریبا یک سوم پروتئین مورد نیاز بدن یک فرد بزرگسال را تامین میکند.
تعداد قابل توجهی از افراد واکنش آلرژی به محصولات حاوی گلوتن را تجربه می کنند. برخی از سلیاک (عدم تحمل گلوتن) رنج می برند، حالتی که خوردن گلوتن خطرات جدی برای سلامتی به همراه دارد. غذاهای ساخته شده از گندم و سایر غلات حاوی گلوتن هستند و این رژیم رژیم غذایی کسانی را که دارای چنین مشکلات بهداشتی هستند به شدت محدود می کند. این نیاز برای جلوگیری از مصرف مواد غذایی مشکل ساز باعث می شود ضمن داشتن برنامه های غذایی متنوع، پروتئین ها و مواد مغذی کافی را دریافت کنند. آرد نخودچی فاقد گلوتن است، بنابراین این افراد را قادر می سازد با خیال راحت از طیف وسیعی از غذاهای مغذی که در غیر این صورت نمی توانند بخورند، لذت ببرند.
محققان خاطرنشان می کنند که مردم مدیترانه پنج برابر مقدار آرد نخود چی را در شمال اروپا و ایالات متحده استفاده می کنند. آنها این نظریه را تصور می کنند که می تواند بین این دو مسئله ی عادات غذایی و سلامتی بهتر افراد در رژیم های مدیترانه ای ارتباط برقرار شود، که حتی در سنین بالا نیز از سلامتی معقولی برخوردار هستند.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!