پسته یکی از انواع آجیل های خوشمزه است، درخت پسته بومی آسیا به ویژه کشور های ایران و عراق می باشد. ایران بزرگترین تولید کننده پسته در جهان است و پس از آن نام کشور های آمریکا و ترکیه به چشم می خورد.
در ایران شهر های فردوس، رباط جز، سیرجان، رفسنجان، کاشان، انار، دامغان، قزوین، مروست، شهر بابک، زرند و راور تولید کننده پسته هستند.
مصرف پسته در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد.
- مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
* خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت میکند.
* مغز و ذهن را تقویت میکند.
* برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.
* برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه میشود.
پسته ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود، حساسیت به پسته ممکن است به صورت خارش چشم، عطسه، سرفه، اسهال و در بعضی موارد باعث شوک آنافیلاکسی شود.
زیاده روی در مصرف پسته به دلیل سدیم بالا می تواند باعث افزایش فشار خون شود.
طبیعت پسته گرم و خشک می باشد. پسته حاوی مقادیر بالایی کربوهیدرات، پروتئین، اسید های آمینه، چربی ها و فیبر رژیمی است.
علاوه بر این مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی، مس، سدیم و سلنیوم و ویتامین های ضروری مانند ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B6، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، پانوتنیک اسید، کولین و بتایین به فراوانی در پسته یافت می شوند.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!