بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است.
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود. با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است. در قرن 16 میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند. امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده های بزرگ کاشو هستند. در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه از این دانه، کره ی نرم خوش مزه ای درست می کنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود. بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می شود. 1) بادام هندی کلسترول ندارد. 2) برای حفظ سلامت لثه و دندان مفید است. 3) بادام هندی انرژی زاست. 4) حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است. 5) میزان بالای تری گلیسیرید را که با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد، کاهش می دهد. 6) غنی از آنتی اکسیدان است که در از بین بردن رادیکال های آزاد موثر است. 7) منیزیم بادام هندی در ترکیب با کلسیم ماهیچه ها و استخوان های سالم بدن را محافظت می کند. 8) در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است. 9) دارای انرژی و فیبر غذایی بالایی است. در صورت مصرف متعادل برای حفظ وزن مفید است. 10) سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی، استخوان ها و مفصل ها ضروری است. 11) مصرف این گیاه به بدن کمک می کند تا جذب آهن به شکل بهتری صورت گیرد و باعث رشد استخوان و بافت پیوندی و تولید ملانین (رنگ دانه پوست و مو) می شود. از آنجا که در دمای اتاق سریع فاسد می شود، بهتر است آن را در یخچال نگه داری کنید. خواص روغن بادام هندی روغن استخراج شده از دانه های بادام هندی به طور گسترده ای برای درمان ترک پا استفاده می شود. روغن بادام هندی دارای اثرات ضد زخم بوده و برای نیش مار استفاده می شود.
بادام هندی خام بسیار مغذی بوده و سرشار ازپروتئین و مواد معدنی ضروری از جمله مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم و روی است. ویتامین های موجود در بادام هندی عبارتند از ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6، فولات، ویتامین E و ویتامین K (فیلوکینون).
همچنین بادام هندی یک منبع غنی از اسید اولئیک و استان می باشد.
مصرف زیاد بادام هندی ممکن است باعث ایجاد سنگ کلیه کلیه شود مصرف بادام هندی ممکن است در بعضی افراد باعث ایجاد آلرژی و حساسیت و آبریزش بینی، سرفه و تنگی نفس شود مصرف بادام هندی می تواند سبب بروز خارش و آلرژی های شدید پوستی شود بادام هندی ممکن است باعث ناراحتی های دستگاه گوارش از جمله تهوع، اسهال، گرفتگی شکمی، سرفه و استفراغ شود
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!