بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است.
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود. با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است. در قرن 16 میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند. امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده های بزرگ کاشو هستند. در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه از این دانه، کره ی نرم خوش مزه ای درست می کنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود. بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می شود.
برخلاف آجیلهای دیگر این محصول بذر یک نوع درخت است. بادوم هندی، رنگ روشنی دارد و شکل آن شبیه کلیه است. این آجیل، میوه درخت استوایی آناکاردیوم اکسیدنتیل (Anacardium occidentale) است. میوه بادام هندی که کشو (Cashew) نام دارد طعم تلخی دارد. در برخی کشورها از کشو قرنها به عنوان درمان سنتی برای درمان بیماریهای مختلف ازجمله مشکلات قلبی و دیابت استفاده میشده است. این درختها بومی مناطق ساحلی برزیل هستند و میوه آن امروزه در سراسر جهان بهویژه در آشپزی آسیایی رایج است. غالباً این مغزدانه جزئی از آجیل مخلوط میباشد.
یکی از خواص بادامهندی افزایش سلامت قلب است. بادام هندی غنی از اسیدهای چرب غیراشباع و بسیاری از ترکیبات مفید دیگر مانند پروتئین گیاهی، فیبر خوراکی، مواد معدنی مانند مس، روی و منیزیم بهعلاوه آنتیاکسیدانهایی به شکل فیتوسترولها و ترکیبات فنولیک است. مواد تشکیلدهنده آن حدود ۲۱ درصد پروتئین، ۴۶ درصد چربی و ۲۵ درصد کربوهیدرات میباشد.
یکی از عوامل کلیدی در مواد مغذی بادم هندی، محتوای چربی سالم آنهاست؛ زیرا عمدتاً از چربیهای غیراشباع به شکل اسیدهای چرب غیراشباع تک حلقهای و چند حلقهای تشکیل شده است. تقریباً ۶۲ درصد چربیهای آن چربی غیراشباع تک حلقهای، ۱۸ درصد چربی غیراشباع چند حلقهای و باقیمانده آن ترکیبی از چربیهای اشباعشده است.
به دلیل اثرات مثبت این چرییها بر متابولیسم و دیگر عملکردهای زیستی، بسیاری از مطالعات مصرف بادام هندی و سایر آجیلها را با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سرطان، دیابت و چاقی مرتبط میدانند.
پیشگیری از سرطان ها محافظت از قلب کاهش فشار خون بالا حفظ سلامت پوست و مو حفظ سلامت استخوان ها حفظ سلامتی مغز و اعصاب پیشگیری از تولید سنگ صفرا سرشار از آنتی اکسیدان ها کمک به عملکرد هضم غذا سرشار از ویتامین ها حفظ سلامتی دندان ها و لثه ها بهبود فرآیند خواب ارزش غذایی بادام هندی
۱۹۶ کیلوکالری ۵ گرم پروتئین ۱ گرم فیبر ۱۶ گرم چربی ۷۵۰ میلیگرم مس (۸۴ درصد نیاز روزانه) ۸۹ میلیگرم منیزیم (۳۳ درصد نیاز روزانه) ۱۶۷ میلیگرم فسفر (۲۸ درصد نیاز روزانه) ۹ میلیگرم روی (۲۳ درصد نیاز روزانه) ۲۷ میلیگرم منگنز (۱۵ درصد نیاز روزانه) ۱۱ میلیگرم ویتامین K (12 درصد نیاز روزانه) ۲ میلیگرم آهن (۱۱ درصد نیاز روزانه) ۲۳ میلیگرم فولات (۶ درصد نیاز روزانه)
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!