خوب می دانید که این خوشمزه ی مقوی تا چه حد برای سلامت و زیبایی مفید است. متخصصان تغذیه همگی توافق دارند که مصرف بادام برای همه افراد مفید و مناسب است برای همین مصرف آن مدام توصیه می شود و این توصیه ها با تکرار برخی خواص که انسان های امروز بیشتر به آنها نیاز دارند قوت می گیرد
چربی شکم فقط به دلیل ظاهر بدش مشکل ساز نیست ، بلکه می تواند مشکلات زیاد دیگری را هم به وجود بیاورد و ارگان های دیگر را درگیر کرده و منجر به بیماری های مختلف شود. 52 جوان را مورد مطالعه قرار دادند و سطح کلسترول بد آن ها را اندازه گرفتند و سپس روزانه به مدت 6 هفته، مصرف بادام را پیشنهاد کردند و مشاهده کردند که بعد از این دوران ، چربی شکم آن ها و دور کمرشان کاهش یافته است.
همچنین مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و ... که حاوی چربی هستند ، احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربی های زیاد را مهار می کنند.
مصرف بادام به بهبود سطوح چربی خون کمک می کند و برای قلب مفید است و موجب رفع بیماری های قلبی می شود. همچنین بادام سبب افزایش سطح آنتی اکسیدان ها در جریان خون ، کاهش فشار خون و بهبود جریان خون می شود.
افرادی که بادام مصرف می کنند ، 44 درصد نسبت به بقیه کلسترول کمتری دارند. این موضوع در تحقیقات جدید به اثبات رسیده است. میان وعده حاوی بادام به سیر نگه داشتن شما کمک می کند و قند خون را تنظیم خواهد کرد و در نتیجه از اشتهای بیش از حد شما می کاهد.
طبق مطالعات جدید ، اگر افراد مبتلا به دیابت نوع دو به مدت سه ماه روزانه بادام مصرف کنند ، می توانند سطح فشار اکسیداتیو و التهاب بدن خود را کاهش دهند.
آیا میدانید بادام خیس فواید زیادی برای بدن دارد؟ بادام حاوی ویتامین مواد معدنی مثل کلسیم و روی منیزیم و امگا 3 است. مصرف تعداد کمی از این خوردنی خوشمزه چه اثرات مثبتی روی بدن شما ایجاد می شود.
پوست خشک بادام آنزیمی دارد که مانع جوانه زنی آن می شود اما وقتی آن را خیس کنید مانع از بین میرود. خوردن بادام خیس کرده برای گوارش مفید و سالم تر است و همچنین مواد مغذی بدن را تامین میکند که البته این یکی از موارد مهم برای مصرف بادم خیس خورده و پوست کنده است.
پتاسیم و پروتئین و چربی اشباع نشده بادام برای سلامت قلب مفید است. ویتامین ای موجود در آن مشکلات قلبی را کاهش و از حمله قلبی جلوگیری می کند همچنین التهاب رگ ها را از بین میبرد. یکی از بهترین راه ها برای تامین انرژی خوردن روزانه بادام خیس کرده است چون به دلیل وجود مس ریبوفلاوین منگنز در بادام متابولیسم بالا می رود. ویتامین ای و کلسیم موجود در بادام کلسترول بد خون را کاهش میدهد. ریبوفلاوین و کارنیتین عملکرد مغز را بهبود و احتمال آلزایمر را کاهش میدهد. موادمعدنی ، ویتامین و فسفر موجود در بادام از پوکی استخوان جلوگیری کرده و در سلامت دندانها موثر است. بادام خیس خورده فشارخون را تنظیم میکند. سعی کنید بادام را در رژیم غذایتان بگنجانید زیرا از سرطان روده جلوگیری میکند.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!