توت سفید میوه ای بومی در شمال چین است. درخت توت سفید به دلیل برگهایش که منبع اصلی مواد مغذی کرم ابریشم است به عنوان یک صنعت بزرگ در آن منطقه مشهور است. با این حال در طب سنتی از برگ، میوه و پوست درخت توت به دلیل وجود فلاونوئید بالا و سایر مواد مغذی ضروری مانند ویتامین ث، کلسیم، پروتئین و آهن، به اشکال مختلف استفاده می شود.
ایران تولید کننده انواع توت سفید خشک شده است و می تواند این خشکبار را با کیفیت های مختلفی تهیه کند و مشتریان مختلفی را پوشش دهد.
توت خشک کردی که به آن توت سبز هم گفته می شود. توت خشک نقلی یا بخارایی که توت اولیه آن سفید و فاقد مو یا خار است. توت خشک رسمی که بالاترین درجه کیفیت را خواهد داشت. تمامی انواع توت خشک در ایران تولید می شوند اما نوع اول و سوم به میزان بیشتری قابل تامین خواهند بود.
پژوهشها نشان داده است که خوردن توت سفید میتواند به کاهش کلسترول کلی بدن در حالی که سبب افزایش سطوح HDL که " چربی خوب" است میشود کمک میکند و از همین رو منجر به کاهش خطر ابتلا به آترواسکلروزیس (تصلب شرایین)، حمله قلبی، سکته مغزی و بیماریهای قلبی عروقی میشود.
یکی از مولفههای فعال پوست توت سفید، هنگامی که به چای تبدیل میشود، دارای ویژگی ضد افسردگی است. قبل از مصرف این چای گیاهی به طور مداوم و پیوسته، ابتدا با پزشک خود در این باره مشورت کنید، به خصوص اگر شما در حال حاضر داروهای ضد افسردگی را استفاده میکنید.
این گیاه شاید بیشتر به دلیل اثرات مثبتی که بر دیابت دارد از محبوبیت بالایی در میان عموم افراد برخوردار است. ماده فعال در توت سفید که عموما با نام DNJ شناخته میشود، قادر به کاهش یا پایین آوردن سرعت فرایند قند در بدن است و سطوح قند خون را کنترل میکند. این امر میتواند کیفیت زندگی را در بیماران دیابتی به میزان چشمگیری افزایش دهد.
در صورتی که از خستگی مزمن رنج میبرید یا به کمی انرژی بیشتر نیاز دارید، یک فنجان چای توت سفید میتواند میزان انرژی فیزیکی و ذهنی شما را تامین کند.
عصاره برگ این گیاه به طور گستردهای مورد بررسی قرار گرفته است تا اثر آن بر حافظه و عملکرد مغز مشخص شود. تحقیقات حاکی از آن است که استفاده از عصاره توت میتواند فعالیت عصبی را تحریک کند که همین امر ممکن است به درمان بیماری آلزایمر کمک کند.
کالری :43 پروتئین :1.4 گرم کربوهیدرات :9.8 گرم فیبر :1.7 گرم چربی :0.3 گرم
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!