بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود. با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است. در قرن 16 میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند ، امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده های بزرگ کاشو هستند ، در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه از این دانه، کره ی نرم خوش مزه ای درست می کنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود. بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می شود.
کمک به پیشگیری از سنگ صفرا
خاصیت بادام هندی بر لاغری و تناسب اندام
خواص بادام هندی و کمک به سلامت و تقویت استخوانها
خاصیت های بادام هندی و پیشگیری از سرطان کولون، پروستات و کبد
فواید بادام هندی و بهبود عملکرد مغز
خواص بادام هندی و کاهش خطر ابتلا به دیابت
بادام هندی و پیشگیری از سردردهای میگرنی
خواص بادام هندی و کمک به حفظ سلامت پوست
بادام هندی حاوی تمام ویتامین هایی است که برای رشد جنین در طی بارداری لازم و ضروری خواهد بود. از جمله فواید خوردن بادام هندی در بارداری، خاصیت ضد باکتریایی بادام هندی بوده که به مقابله با عفونت ها در طی دوران بارداری کمک می کند. یکی از مهمترین خواص بادام هندی در دوران بارداری، تامین انرژی مورد نیاز برای زنان در طول این دوران است. میزان بالای فیبر در بادام هندی، یبوست و اسهال در دوران بارداری که در بیشتر زنان باردار شایع است، را کاهش می دهد. یکی از موثرترین خواص بادام هندی در بارداری، توسعه و استحکام دندان ها و استخوان های کودک است که به دلیل میزان بالای کلسیم و منیزیم در بادام هندی می باشد. بادام هندی غنی از منیزیم است. این ماده معدنی از بدن زنان باردار در برابر گرفتگی های عضلانی، فشار خون بالا، دردهای عضلانی، سردرد و خستگی محافظت می کند و در درمان میگرن موثر است. خوردن بادام هندی در بارداری به تامین انرژی و کالری مورد نیاز بدن در این دوران کمک کرده، بدون اینکه باعث افزایش وزن بیش از اندازه زنان در دوران بارداری گردد.
1ـ پوسته بادام هندی سم التهاب آوری دارد که تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل است که همیشه بادام هندی به صورت پوست کنده و خشک شده به بازار عرضه می شود. بادام هندی خام را برای از بین بردن تمامی رزین های سمی آن بو می دهند. 2ـ از مصرف بادام هندی شور بپرهیزید. دریافت فراوان سدیم (عنصرموثره نمک) می تواند میزان کلسیم بدن را کاهش داده و موجب پوکی استخوان شود. مغزهای شور برای بیماران کلیوی و افراد دارای فشار خون بالا و البته کودکان محدودیت مصرف دارد. 3ـ بادام هندی یکی از مغزهایی است که در شرایط نامناسب و در رطوبت بالا سریعا به توکسین های خطرناکی آلوده می شود که مصرف مستمر آن می تواند احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد. بنابراین هنگام خرید این محصول، آنهایی را که به صورت بهداشتی بسته بندی و دارای مجوز بهداشت هستند انتخاب کنید و از خرید مغزهای فله ای که تاریخ مصرف معلومی ندارند و در شرایط نامناسب محیطی نگهداری و عرضه می شوند اجتناب کنید. چروکیدگی، آفت زدگی و طعم و بوی نامطبوع ازجمله نشانه های فساد این محصول است. 4ـ بادام هندی را می توانید برای ماندگاری بیشتر در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
ارزش غذایی بادام هندی برای یکچهارم فنجان بادام هندی تقریباً به این قرار است:
۱۹۶ کیلوکالری ۵ گرم پروتئین ۱ گرم فیبر ۱۶ گرم چربی ۷۵۰ میلیگرم مس (۸۴ درصد نیاز روزانه) ۸۹ میلیگرم منیزیم (۳۳ درصد نیاز روزانه) ۱۶۷ میلیگرم فسفر (۲۸ درصد نیاز روزانه) ۹ میلیگرم روی (۲۳ درصد نیاز روزانه) ۲۷ میلیگرم منگنز (۱۵ درصد نیاز روزانه) ۱۱ میلیگرم ویتامین K (12 درصد نیاز روزانه) ۲ میلیگرم آهن (۱۱ درصد نیاز روزانه) ۲۳ میلیگرم فولات (۶ درصد نیاز روزانه)
نام شما :*
ایمیل :
نظر شما : *