انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا مخلوطی از ماست و سالاد یا بر روی غلات و بلغور جودوسر مصرف کنید.
آنها بیشتر از انجیر تازه کالری ایجاد میکنند که حدود 100 گرم از آن 220 کالری را بوجود می آورد.به جز کالری، شیرین هستند و دارای شاخص گلایسمیک، متوسط 61 و بار گلایسمی 16 هستند که زیاد است. بار گلایسمک بالای انجیر باعث افزایش سطح قند خون می شود زیرا انجیر خشک شده به سرعت سطح بالایی از قند موجود در بدن را آزاد میکند که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید نباشد. غذاهای شیرین و با انرژی بالا را باید در اوایل روز بخورید، تا انرژی آزاد شده توسط آنها در طول روز سوزانده شود.
انجیر ها منبعی خوبی از فیبر های محلول می باشند که کمک میکند تا مدت طولانی سیر بمانید و یبوست را نیز درمان میکند.
انجیر ها سرشار از ویتامین های A ،B1، B2 منگنز، پتاسیم، منیزیم، مس، آهن و فسفر هستند.سطح بالای پتاسیم و سطح پایین سدیم برای افرادی که دارای فشار خون بالای هستند مناسب است.
کلسیم بالای موجود در انجیر باعث افزایش سلامتی استخوان ها میشود.
موکیلاژ بالای آن به درمان و محافظت از گلو درد کمک میکند.
هورمون بیش از حد استروژن در بدن ممکن است منجر به مشکلات یائسگی، سرطان تخمدان، پستان ، رحم، افزایش وزن و تغییرات خلق و خوی شود که انجیر در از بین بردن چنین علائمی به بدن کمک خواهد کرد.
انجیر ها حاوی یک نوع آنتی اکسیدان به نام فنول می باشند که به کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و انواع مختلف سرطان کمک میکند.
انجیر ها همچنین حاوی بتاکاروتن و بنزالدهید( ترکیبات ضد سرطان) ، فلانوئید و آنزیم های گوارشی به نام فیسین هستند.
انجیر یکی از سالمترین میوهها محسوب میشود زیرا سرشار از مواد مغذی است و به خانمهای باردار بسیار توصیه میشود. خوردن انجیر میتواند به شما در مقابله با بیماری صبحگاهی در مراحل اولیه بارداری، به خصوص در سه ماهه اول کمک کند. همچنین میتواند نیازهای غذایی بدن را در دوران بارداری تامین کند. مصرف انجیر در دوران بارداری میتواند برای سلامتی شما مفید باشد. خواص انجیر خشک در بارداری بسیار زیاد است اما باید به خاطر داشته باشید که آن را با اعتدال مصرف کنید زیرا مصرف زیاد انجیر ممکن است منجر به بالا رفتن قندخون در دوران بارداری شود.
پزشکان معمولا پیشنهاد میکنند که زنان باردار، انجیر را به عنوان میوه و نه به عنوان یک دارو مصرف کنند. شما میتوانید ۱الی۳ انجیر در روز در زمانهای مختلف به شکل میان وعده میل کنید. انجیر دارای فواید بیشماری است که میتواند سلامتی یک زن باردار و همچنین تغذیه مناسب کودک را تضمین کند. انجیر به تقویت استخوانها کمک میکند. کلسیم در رشد استخوانها و دندانهای جنین و همچنین مادر بسیار موثر است. انجیر منبع غنی کلسیم است و میتواند به تقویت استخوانهای مادر در دوران بارداری و بعد از آن کمک کند، بنابراین وی را برای از سرگیری فعالیتهای روزانه مناسب و قوی نگه میدارد. ممکن است به رشد مغزی کمک کند و در شکلگیری و تقویت مغز جنین نقش قابل ملاحظهای دارد. انجیر سرشار از امگا ۳ است که برای رشد مغز بسیار مهم است. در طول بارداری، بسیاری از خانمها تمایل بیشتری به غذاهای خاص نشان می دهند. به دلیل خاصیت قلیایی آن، انجیر به جلوگیری از دیابت دوران بارداری کمک میکند. خوردن انجیر میتواند به کنترل اشتهای شما کمک کند.
نام شما :*
ایمیل :
نظر شما : *