انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا مخلوطی از ماست و سالاد یا بر روی غلات و بلغور جودوسر مصرف کنید.
آنها بیشتر از انجیر تازه کالری ایجاد میکنند که حدود 100 گرم از آن 220 کالری را بوجود می آورد.به جز کالری، شیرین هستند و دارای شاخص گلایسمیک، متوسط 61 و بار گلایسمی 16 هستند که زیاد است. بار گلایسمک بالای انجیر باعث افزایش سطح قند خون می شود زیرا انجیر خشک شده به سرعت سطح بالایی از قند موجود در بدن را آزاد میکند که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید نباشد. غذاهای شیرین و با انرژی بالا را باید در اوایل روز بخورید، تا انرژی آزاد شده توسط آنها در طول روز سوزانده شود.
به دلیل داشتن عطر و طعم شیرین و ملایم و استفاده های متعدد ، انجیرها کم کالری هستند و چربی ندارند. یک انجیربزرگ و خام فقط 47 کالری دارد. اگر به دنبال کاهش وزن هستید ، انجیر جایگزین خوبی برای میان وعده های ناسالم است (در حد اعتدال).
یک اونس انجیر خشک 3 گرم فیبر دارد. فیبر ممکن است به رفع یبوست کمک کند و احساس سیری طولانی تر کند. همچنین ممکن است به کاهش کلسترول و کنترل سطح قند خون کمک کند.
انجیرمنبع خوبی از کلسیماست که می تواند از پوکی استخوان و همچنین سایر موارد بهداشتی جلوگیری کند. شما منبع گیاهی بهتری از کلسیم نسبت به انجیر پیدا نخواهید کرد.
اگر امیدوار هستید کهآنتی اکسیدان بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید ، با انجیر اینکار را کنید.
طبق یک مطالعه معتبر در سال 2005 ، انجیرهای خشک "دارای آنتی اکسیدانهای باکیفیت" هستند. تصور می شود آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد سلول های آسیب دیده در بدن را کاهش می دهند. متخصصان تغذیهمی گویند با خوردن بیشتر میوه ها و سبزیجات مانند انجیر ، مصرف آنتی اکسیدان را بالا می رود.
ویتامین A ویتامین سی ویتامین K ویتامین های گروه B پتاسیم منیزیم فلز روی مس منگنز اهن این به تنهایی یک دلیل عالی برای در نظر گرفتن چند عدد به عنوان بخشی از سالاد یا اضافه کردن آنها در کنار شام است.
علاوه بر میوه های این درختچه ، برخی شواهد همچنین حاکی از آن است که برگ های درختچه انجیر می توانند به تنظیم علائم دیابتکمک کنند. یک مطالعه در سال 2016 در موش صحرایی نشان داد که فیکوزین، عصاره ای ازبرگ انجیر، حساسیت به انسولینرا بهبود می بخشد و خاصیت ضد دیابتی دیگری دارد. و یک مطالعه روی حیوانات در سال 2003 نشان داد كه عصاره انجیر با عادی كردن اسیدهای چرب خون و ویتامین E می تواند در درمان دیابتنقش داشته باشد. با پزشک خود صحبت کنید تا ببینید که آیا انجیر می تواند علاوه بر برنامه مدیریت کلی دیابتشما باشد. به خاطر داشته باشید که آنها جایگزینی برای تغذیه سالم ، داروها یا آزمایش خون نیستند.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!