انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا مخلوطی از ماست و سالاد یا بر روی غلات و بلغور جودوسر مصرف کنید.
آنها بیشتر از انجیر تازه کالری ایجاد میکنند که حدود 100 گرم از آن 220 کالری را بوجود می آورد.به جز کالری، شیرین هستند و دارای شاخص گلایسمیک، متوسط 61 و بار گلایسمی 16 هستند که زیاد است. بار گلایسمک بالای انجیر باعث افزایش سطح قند خون می شود زیرا انجیر خشک شده به سرعت سطح بالایی از قند موجود در بدن را آزاد میکند که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید نباشد. غذاهای شیرین و با انرژی بالا را باید در اوایل روز بخورید، تا انرژی آزاد شده توسط آنها در طول روز سوزانده شود.
انجیر ها منبعی خوبی از فیبر های محلول می باشند که کمک میکند تا مدت طولانی سیر بمانید و یبوست را نیز درمان میکند.
انجیر ها سرشار از ویتامین های A ،B1، B2 منگنز، پتاسیم، منیزیم، مس، آهن و فسفر هستند.سطح بالای پتاسیم و سطح پایین سدیم برای افرادی که دارای فشار خون بالای هستند مناسب است.
کلسیم بالای موجود در انجیر باعث افزایش سلامتی استخوان ها میشود.
موکیلاژ بالای آن به درمان و محافظت از گلو درد کمک میکند.
کاهش وزن وقتی آسانتر میشود که غذاهای کم کالری را در رژیم غذایی منظم خود بگنجانید. انجیر از دسته میوههای با شیرینی کم و رضایت بخش است که میتواند یک رژیم مناسب برای کاهش وزن باشد. استفاده از انجیر خشک با لاغری رابطه مستقیم دارد. انجیر پر از فیبر است و قبل از اینکه بدن آن را جذب کند، همه دانههای کوچک به جذب چربیها در مسیر گوارش کمک میکنند. این فقط یک مورد برای کاهش وزن و سلامتی است. علاوه بر این، همه دانههای کوچک با عملکردی مانند اسکرابرهای کوچک برای تمیز کردن رودههای ما باعث افزایش سلامت روده میشوند. ا
ین فرایندی است که میتواند به کاهش سرطان روده کمک کند. همچنین انجیر نسبتا کم کالری است. یک انجیر متوسط حدود ۳۷ کالری دارد و حدود ۶ درصد از منبع فیبر روزانه ما را تامین میکند. همچنین انجیر مملو از مواد معدنی است که بدن ما به آن نیاز دارد مانند مس، منگنز و پتاسیم. پتاسیم در تنظیم فشارخون بسیار مهم است. فیبر موجود در انجیر برای کاهش وزن مفید است.
انجیر یکی از سالمترین میوهها محسوب میشود زیرا سرشار از مواد مغذی است و به خانمهای باردار بسیار توصیه میشود. خوردن انجیر میتواند به شما در مقابله با بیماری صبحگاهی در مراحل اولیه بارداری، به خصوص در سه ماهه اول کمک کند. همچنین میتواند نیازهای غذایی بدن را در دوران بارداری تامین کند. مصرف انجیر در دوران بارداری میتواند برای سلامتی شما مفید باشد. خواص انجیر خشک در بارداری بسیار زیاد است اما باید به خاطر داشته باشید که آن را با اعتدال مصرف کنید زیرا مصرف زیاد انجیر ممکن است منجر به بالا رفتن قندخون در دوران بارداری شود.
این میوه برای بیماریهای سینه و ریه توصیه میشود که هر چه قدر تازه تر باشد، خواص درمانی آن بیشتر میباشد. قرار دادن برگ تازه انجیر بر روی زخمها موجب تسریع در بهبودی آنها میشود. اگر از زگیل و میخچه رنج میبرید از شیرابه سفید رنگ انجیر نارس استفاده کنید که سبب از بین رفتن آنها میشود. همچنین مالش خیسانده برگ خشک انجیر در سرکه پوسته پوسته شدن دست را درمان کرده و مالیدن آن بر سر با خیساندن برگ انجیر از ریزش مو جلوگیری میکند.
جوشانده انجیر خشک کلیه التهابات دستگاه تنفس را برطرف میسازد و از سرماخوردگیهای مکرر جلوگیری میکند. اگر انجیل و عسل را به طور مساوی با هم مخلوط کنید، در درمان زخم معده بسیار مفید می باشد.
انجیر بدن را نیرومند و صورت را با طراوت و عضلات را به نشاط میآورد و اگر به هنگام شام خورده شود ،حرکات امعا را منظم و بدن را به نشاط میآورد. خوشبختانه همه کس میتوانند از این میوه بهشتی استفاده کنند. حتی بیماران مبتلا به دیابت. انجیر در انبساط تن در معالجه کبد و تصفیه خون مفید، در مورد سل و سرطان هم بسیار سودمند است.
در قدیم از شیره انجیر برای تهیه پنیر استفاده میشده است. انجیر میوهای می باشد که تمام خواص قندهای طبیعی را داراست و میتوان برای کودکان از شیره آن استفاده کرد. بعضی از مرباهای آماده و بهداشتی هم از شیره انجیر تهیه میشود. خاصیت ملین بودن انجیر مربوط به دانههای این میوه بهشتی است که در صورت تمایل میتوان آنها را خارج کرد. تاثیر این دانهها در رفع تب قابل توجه می باشد.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!