همه ما شنیده ایم، که بادام دارای خواص زیبایی و مزایای تغذیه ای خوبی است اما، چه چیزی می تواند پوست را زیباتر کند؟ تعداد بسیار کمی از مردم از مزایای پوستی بادام خبر دارند درحالیکه بادام را در کشورهای آسیایی به عنوان تقویت کننده پوست و مو می شناسند و از سالیان دور و دراز مصرف آن برای زیبایی پوست و مو توصیه می شده است اما این تنها بخش مهم خواص بادام و روغن آن نیست که این میوه برای سلامتی کلی نیز کاربرد دارد
بادام، منبع خوبی از چربی های غیر اشباع و مفید است که در کاهش کلسترول LDL (بد) کمک می کند.خوردن بادام، در بخشی از رژیم منظم ما می تواند به افزایش کلسترول HDL، یا کلسترول خوب کمک کند.بر اساس تحقیق انجام شده توسط دیوید جنکینز، افرادی که تعداد اندکی بادام را هر روز مصرف کردند، سطح کلسترول بد آنها ، به 4/4% کاهش یافت، و کسانی که هر روز هر دو خوراکی را خوردند، کلسترول بد آنها ،به 9.4%کاهش یافت.
فیبر موجود در بادام، به سم زدایی بدن کمک می کند به غذا کمک میکند، تا در سیستم گوارشی بهتر حرکت کند این فرآیند، سیستم گوارش را پاکسازی می کند.مؤسسه سرطان ملی، طبق یک مطالعه نشان داد؟ که رژیم های با فیبر بالا باعث کاهش خطر سرطان روده بزرگ می شوند. بادام نیز، ذخایر عالی از ویتامین، فیتوکمیکال و فلاونوئیدها است ،که پیشرفت سلولهای سرطانی سینه را کنترل می کنند.
بادام ،دارای شاخص کلیسمی قوی (GI) است. مطالعات نشان می دهد که بادام از افزایش ناگهانی قند خون ،بعد از خوردن غذا جلوگیری می کند بنابراین، به تثبیت سطح قند خون نیز کمک می کند و از دیابتی ها حمایت می کند.
بادام،غنی از منگنز، ریبوفلاوین و مس است، که همگی در تولید انرژی موثر هستند اگر همیشه در حال حرکت و جنب و جوش هستید، سعی کنید ، تعدادی بادام با خود داشته باشید.
مصرف بادام در صبح می تواند اثرات مثبتی بر سلامتی داشته باشد.
مصرف فقط ۱۰ گرم بادام در روز (حدود ۱۲ تا ۱۵ عدد بادام)، نه تنها میزان کلسترول HDL را بهبود میبخشد، بلکه باعث کاهش تری گلیسیرید میشود.
مصرف فقط ۶۰ گرم بادام در روز به مدت چهار هفته باعث کاهش مقاومت انسولین، میزان انسولین و گلوکز بصورت ناشنا میشود.
خوردن ۳۴ گرم بادام به همراه صبحانه، ناهار و شام و یا به عنوان میان وعده به میزان زیادی باعث کاهش قند خون میشود.
بادام درختی (به انگلیسی : Almond) که به نام ارژن هم شناخته می شود، میوه ی درخت بادام است
که به حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است و به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند،
برای زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید بوده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
درخت بادام بومی ایران و آسیای غربی ست و در آب و هوای گرم و معتدل کشت می شود.
این درخت از آسیا به دیگر کشورها منتقل شد و هم اکنون ایالات متحده و اسپانیا بزرگترین تولیدکننده های بادام درختی هستند،
ایران نیز در رده پنجم تولیدکنندگان بادام درختی ست.
مغز بادام درختی با وجود انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین B و E، وجود چربی های غیراشباع مفید و مواد معدنی فراوان به تنهایی می تواند یک مکمل غذایی باشد و انرژی مورد نیاز روز فرد را تامین کند.
مغز بادام درختی بدلیل سرشار بودن از مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی برای کودکان، زنان باردار،
مادرانی که کودک شیرخوار دارند و همینطور افراد مسن، خوراکی بسیار مناسبی است.
با توجه به اهمیتی که مغز بادام درختی می تواند در رژیم شما داشته باشد، حتما این مغز مقوی را در آجیل خودتون قرار بدین.
بادام درختی در دو گونه ی شیرین و تلخ موجود است که گونه¬ی خوراکی بادام شیرین است.
مصرف مویز و بادام برای سلامت مغز مفید است و در دوران تحصیل توصیه می شود که حتما در برنامه غذایی فرزندان خود قرار دهید.
مصرف مداوم مویز و بادام به افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL) کمک میکند و در کاهش کلسترول بد خون (LDL) مؤثر است.
ترکیب مویز و بادام منبع بینظیری از ویتامینها، مواد معدنی و مقدار زیادی فسفر است.
فسفر تأثیر چشمگیری روی قدرت و دوام استخوان و دندان دارد
و از بیماریهای وابسته به سن مانند پوکی استخوان جلوگیری میکند.
مصرف مویز و بادام از ابتلا به بیماری ها قلبی جلوگیری می کند.
برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود حتما مویز و بادام بخورید.
برای داشتن پوستی تمیز و سالم مویز و بادام بخورید.
مصرف مویز و بادام به کاهش فشار خون کمک می کند.
ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم
کالری : ۵۷۶
چربی : ۴۹ گرم
پروتئین : ۲۱ گرم
کربوهیدرات : ۲۲ گرم
فیبر : ۱۲ گرم
قند : ۳٫۹ گرم
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!