آجیل دارای کالری فراوان است زیرا بخش عمده ای از این ماده غذایی را چربی تشکیل داده که منبع تولید انرژی بوده و هر 1 گرم آن حاوی حدود 9 کالری می باشد. این مقدار در مقایسه با 1 گرم کربوهیدرات یا پروتئین که تنها 4 کالری دارند مقدار قابل توجهی به نظر می رسد.
بیشتر چربی موجود در آجیل ها از نوع چربی های غیر اشباع می باشد که از بدن در برابر بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی محافظت می کند.
گردو: 183 کالری و 18 گرم چربی آجیل برزیلی: 184 کالری و 19 گرم چربی بادام: 161 کالری و 14 گرم چربی پسته: 156 کالری و 12 گرم چربی بادام هندی: 155 کالری و 12 گرم چربی
نتایج چندین مطالعه نشان داده مصرف منظم آجیل هیچ ارتباطی با افزایش وزن نداشته و حتی از آن پیشگیری می کند.
به عنوان مثال مطالعه ای که طی 28 ماه روی 8.865 مرد و زن انجام شد نشان داده چاقی در افرادی که 2 یا چند وعده آجیل در هفته مصرف کرده اند نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت آجیل مصرف کرده اند 31 درصد کمتر بوده است.
همچنین بررسی انجام شده روی 36 مطالعه نشان داده مصرف منظم آجیل رابطه ای با افزایش وزن، شاخص توده بدن یا سایز دور کمر نداشته است.
در مطالعاتی که طی آن، شرکت کنندگان از رژیم غذایی سخت استفاده می کردند گزارشی مبنی بر این که مصرف انواع مختلف آجیل باعث افزایش وزن افراد شده باشد ارائه نشده است.
اگرچه تعداد کمی از محققان ادعا می کنند در مطالعات خود متوجه این افزایش وزن شده اند اما مقدار آن به قدری اندک بوده که در طولانی مدت چندان مهم و قابل توجه نخواهد بود.
چاق بودن صورت یکی از دغدغه های بعضی افراد می باشد. به عبارت دیگر داشتن گونه های برجسته علاوه بر زیبایی چهره به جذابیت چهره می افزاید. روش های مختلفی جهت چاق شدن صورت وجود دارد.
عده ای از افراد از چاق شدن هیکل و بدن خود ناراحت می شوند و برای لاغر شدن بدن اقدام می کنند. لاغر شدن بدن در لاغر شدن صورت نیز تاثیر گذار خواهد بود.
همانطور که گفتیم روش های زیادی برای چاق شدن صورت وجود دارد. از جمله آنها می توان به روش های کلینیکی، استفاده از کرم ها و پماد های چاق کننده و مصرف بعضی از مواد غذایی اشاره کرد. هر کدام از اینها ویژگی های منحصر به فردی دارند.
در پاسخ به این سوال گفت بعضی از مغزها مانند بادام زمینی، بادام هندی، بادام درختی، گردو، پسته و فندق در چاقی صورت بسیار موثر می باشند. آجیل و یا مغز های نامبرده علاوه بر چاق شدن صورت در درمان بسیاری از بیماری ها موثر می باشند. آنها مواد معدنی و مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کنند. در ادامه به معرفی هر کدام پرداخته ایم.
پسته یکی از مغزیجات و یا آجیل های بسیار مقوی و انرژی زا می باشد. پسته ها به طلای سبز معروف می باشند و خواص متعددی دارند. از مواد معدنی و مواد مغذی موجود در ساختار پسته ها می توان به انواع ویتامین ها، پروتئین ها، آنتی اکسیدان ها و چربی های غیر اشباع اشاره کرد .هر کدام در بدن نقش منحصر به فردی ایفا می کنند.
چربی های غیر اشباع موجود در ساختار پسته باعث تنظیم کلسترول مفید بدن می شود. آنتی اکسیدان های موجود در ساختار پسته به درمان جوش و آکنه های صورت کمک می کند. در حقیقت آنتی اکسیدان های موجود در پسته به تولید آندروژن کمک می کند. آندروژن بهترین ماده در درمان جوش و آکنه می باشد.
چربی های سالم موجود در پسته باعث تقویت عضله ها و ماهیچه های صورت می شود؛ در نتیجه چاق شدن صورت را به همراه خواهد داشت.
آهن موجود در پسته علاوه بر درمان کم خونی به درمان رنگ پریدگی صورت و چهره کمک می کند. برای چاق شدن صورت، باید پسته را به صورت مرتب و روزانه مورد استفاده قرار داد.
فندق یکی دیگر از مغزیجات و یا آجیل های موثر در چاق شدن صورت می باشد. فندق مانند بادام هندی، بادام زمینی و پسته به چاق شدن صورت، حجیم شدن ماهیچه های صورت و ترمیم بافت آن ها کمک می کنند. استفاده مداوم و روزانه از فندق در چاق شدن صورت به شدت موثر می باشد.
علاوه بر چاق شدن صورت می توان از فندق جهت از بین رفتن انواع جوش و آکنه، شادابی پوست، روشن شدن پوست صورت، آبرسانی عمیق به پوست و … استفاده کرد. فندق سرشار از امگا ۳ می باشد. امگا ۳ به بهبود عملکرد مغز کمک فراوانی می کند. این ماده همچنین سرشار از سلنیوم می باشد که موجب افزایش خاصیت کشسانی پوست می شود. روزانه می توان ۷ عدد فندق را به همراه سایر آجیل های تاثیر گذار درچاقی استفاده کرد.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!