بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد . بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آن ها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند منبع خوبی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 مقدار ماده مغذی ضروری مثل کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند.درخانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.
بادام زمینی چربی بالایی دارد و آن را در گروه دانههای روغنی طبقهبندی میکنند و به همین دلیل بخش عمدهای از بادام زمینی کشت شده در جهان برای ساخت و تولید روغن گیاهی مورد استفاده قرار میگیرد.
میزان چربی آن در حدود ۵۶-۴۴ درصد است و بخش عمدهی آن از چربی تکسیرنشده و چندسیر تشکیل شدهاست، همچنین بادام زمینی حاوی اسید اولئیک (۴۰-۶۰ درصد) و اسید لینولئیک است.
بادام زمینی دارای انواع خواص مغذی است که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد. خوردن بادام زمینی و محصولات بادام زمینی ممکن است به شما در موارد زیر کمک کند:
- کاهش وزن را نتیجه دهد
- خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهید
- قند خون را کنترل کنید
- در وهله اول از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند
با این حال ،بادام زمینی همچنین بعضی خطرات احتمالی را به همراه دارد. اگر مبتلا به دیابت نوع 2 هستید ،
اضافه کردن بادام زمینی و کره بادام زمینی به رژیم غذایی شما ممکن است مفید باشد ، به خصوص اگر به دیابت نوع 2 مبتلا هستید. اگرچه بادام زمینی از نظر ساختاری آجیل نیست ، بسیاری از همان مزایای سلامتی درختان آجیلی ، مانند گردو، بادامو گردوی آمریکایی را به شما ارائه می دهد. اگر به دنبال صرفه جویی در هزینه هستید، بادام زمینی همچنین نسبت به سایر آجیل های دیگر ارزان تر است ، ولی همان ارزش غذایی بسیار عالی را دارد.
اگر مبتلا به دیابت هستید ، باید میزان گلیسمی غذاهایی را که مصرف می کنید در نظر بگیرید. محتوای گلیسمی مبتنی بر این است که بدن شما چقدر سریع کربوهیدرات ها را به گلوکز یا قند خون تبدیل می کند. شاخص گلیسمی (GI) مقیاس 100 نقطه ای است که میزان افزایش قند خون توسط غذاها را نشان می دهد. به غذاهایی که باعث افزایش سریع قند خون می شوند ارزش بالاتری داده می شود. آب ، که هیچ تاثیری در قند خون ندارد ، مقدار GI آن 0 است. بادام زمینی دارای مقدار GI 13 است که باعث می شود آنها یک غذای GI کم باشند.
طبق مقاله ای در مجله انگلیسی تغذیه بریتانیا ، خوردن بادام زمینی یا کره بادام زمینی در صبح ممکن است به کنترل قند خون شما در طول روز کمک کند. بادام زمینی همچنین ممکن است به کاهش انسولین در غذاهای بالاتر GI هنگام زوج کمک کند. یکی از دلایلی که بادام زمینی ممکن است به کنترل قند خون کمک کند ، به این دلیل است که آنها حاوی مقدار زیادی منیزیم هستند. یک وعده واحد بادام زمینی (حدود 28 بادام زمینی) حاوی 12 درصد از مقدار منیزیم توصیه شده روزانه است. و منیزیم طبق گزارش ژورنال طب داخلی به حفظ قند خون کمک می کند.
بادام زمینی در دسته آجیل ها قرار نمی گیرد؛ در حقیقت، بادام زمینی جزو حبوبات است. با این حال، به دلیل بهره مندی از خواصی که دارد، می توان آن را در هر دو دسته حبوبات و آجیل قرار داد.
چربی های سالم؛ پروتئین گیاهی؛ فیبر؛ مواد معدنی؛ آنتی اکسیدان ها. این عوامل، خطر ابتلا به انواع بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند و از ابتلای افراد به فشار خون بالا، کلسترول زیاد و التهاب جلوگیری می کنند. همه این بیماری ها، در افراد دیابتی به وفور دیده می شود.
کالری: 161؛ پروتئین: 7.31 گرم؛ کربوهیدرات: 4.57 گرم شامل: 1.34 گرم شکر و 2.4 گرم فیبر؛ چربی اشباع شده: 1.78 گرم؛ چربی اشباع نشده: 6.93 گرم؛ چربی تک اشباع شده: 4.41 گرم؛ کلسیم: 26 میلی گرم؛ آهن: 1.3 میلی گرم؛ منیزیم: 48 میلی گرم؛ فسفر: 107 میلی گرم؛ پتاسیم: 200 میلی گرم؛ سدیم: 5 میلی گرم؛ روی: 0.93 میلی گرم. علاوه بر موارد بالا، این آجیل حاوی ویتامین های گروه B به ویژه نیاسین و فولات و ویتامین E است.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!