همه ما شنیده ایم، که بادام دارای خواص زیبایی و مزایای تغذیه ای خوبی است اما، چه چیزی می تواند پوست را زیباتر کند؟ تعداد بسیار کمی از مردم از مزایای پوستی بادام خبر دارند درحالیکه بادام را در کشورهای آسیایی به عنوان تقویت کننده پوست و مو می شناسند و از سالیان دور و دراز مصرف آن برای زیبایی پوست و مو توصیه می شده است اما این تنها بخش مهم خواص بادام و روغن آن نیست که این میوه برای سلامتی کلی نیز کاربرد دارد
بادام، منبع خوبی از چربی های غیر اشباع و مفید است که در کاهش کلسترول LDL (بد) کمک می کند.خوردن بادام، در بخشی از رژیم منظم ما می تواند به افزایش کلسترول HDL، یا کلسترول خوب کمک کند.بر اساس تحقیق انجام شده توسط دیوید جنکینز، افرادی که تعداد اندکی بادام را هر روز مصرف کردند، سطح کلسترول بد آنها ، به 4/4% کاهش یافت، و کسانی که هر روز هر دو خوراکی را خوردند، کلسترول بد آنها ،به 9.4%کاهش یافت.
فیبر موجود در بادام، به سم زدایی بدن کمک می کند به غذا کمک میکند، تا در سیستم گوارشی بهتر حرکت کند این فرآیند، سیستم گوارش را پاکسازی می کند.مؤسسه سرطان ملی، طبق یک مطالعه نشان داد؟ که رژیم های با فیبر بالا باعث کاهش خطر سرطان روده بزرگ می شوند. بادام نیز، ذخایر عالی از ویتامین، فیتوکمیکال و فلاونوئیدها است ،که پیشرفت سلولهای سرطانی سینه را کنترل می کنند.
چربی شکم فقط به دلیل ظاهر بدش مشکل ساز نیست ، بلکه می تواند مشکلات زیاد دیگری را هم به وجود بیاورد و ارگان های دیگر را درگیر کرده و منجر به بیماری های مختلف شود. 52 جوان را مورد مطالعه قرار دادند و سطح کلسترول بد آن ها را اندازه گرفتند و سپس روزانه به مدت 6 هفته، مصرف بادام را پیشنهاد کردند و مشاهده کردند که بعد از این دوران ، چربی شکم آن ها و دور کمرشان کاهش یافته است.
همچنین مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و ... که حاوی چربی هستند ، احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربی های زیاد را مهار می کنند.
تقریباً نصف خانم ها در زمان بارداری دچار اضافه وزن شدیدی می شوند. اضافه وزن نیز عاملی برای دیابت ، بارداری و فشار خون بالا می باشد اما بادام در این زمینه کمک می کند. مطالعات جدید نشان می دهد که وزن بالا و چاقی می تواند با مصرف بادام کاهش پیدا کند زیرا اشتها را نیز می کاهد و وزن سالم را در دوران بارداری به وجود خواهد آورد.
به طور کلی مصرف انواع آجیل ها به جز بعضی برای مادران باردار بسیار مفید است. اما مادرانی که به مغزها یا به طور خاص به بادام حساسیت دارند باید از مصرف آن خودداری کنند. لطفا پیش از اضافه کردن بادام به رژیم غذایی خود نزد پزشک آزمایش حساسیت بدهید.
بادام شیرین یک ماده غذایی بسیار مغذی و سرشار از کلسیم است که مصرف آن تا حد زیادی می تواند نیاز روزانه شما و جنین را برای کلسیم تامین کند. در دوران بارداری جنین کلسیم مورد نیاز برای دندان ها و استخوان های خود را از بدن مادر می گیرد، اگر تغذیه کافی نداشته باشید، ذخایر کلسیم از استخوان ها و دندان های شما جدا شده و به بدن جنین منتقل خواهد شد. به همین دلیل توصیه می کنیم که از منابع غذایی همچون بادام شیرین، برای تامین کلسیم بدنتان کمک بگیرید.
هر ۱۰۰ گرم بادام شیرین حاوی ارزش غذایی زیر است:
چربی (اشباعشده، چندغیراشباعشده و تکغیراشباعشده) ۴۹ گرم کربوهیدرات (فیبر رژیمی و قند) ۲۲ گرم پروتئین (ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 و کلسیم) ۲۱ گرم سدیم ۱ گرم پتاسیم ۷۰۵ میلیگرم کلسترول ۰ میلیگرم
بله، میتوانید برای افزودن بادام شیرین در بارداری به رژیم غذایی، بادام خیسانده بخورید مگر آنکه به آن آلرژی داشته باشید. بادام خیسانده آنزیمهایی آزاد میکند که به گوارش کمک میکند و ارزش غذایی این مغز را بالا میبرد. خیساندن آنها از شب تا صبح گوارششان را آسانتر میکند و کندن پوست قهوهای آنها را که معمولا حاوی تنین است و جذب مواد مغذی را کاهش میدهد راحتتر میکند
- بادام غنی از پروتیین ، کلسیم ، فیبر ، اسید فولیک ، ویتامین ایی ، منگنز و ریبوفلاوین و....است.
- غنی از ویتامین ایی :به شکل گیری سالم مو و پوست نوزاد کمک می کند. گفته می شود که زن باردار یک پوست درخشان و براق را در جذب بادام به دست می آورد.
- غنی از منگنز:بادام نه تنها به تنظیم وزن نوزاد کمک می کند، بلکه به مادر نیز کمک می کند. هم چنین مقدار منگنز به شکل گیری استخوان های قوی و سالم کمک می کند.
- ریبوفلاوین :محتوای ریبوفلاوین در مغز بادام به رشد شناختی کودک کمک می کند. مقدار خوب ریبوفلاوین نیز به حفظ سطوح انرژی کمک می کند.
- منیزیم:محتوای منیزیم در بادام به شکل گیری مناسب و عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک می کند.
بله، مصرف بادام خام برای تامین مواد مغذی مثل آهن، کلسیم، اسید فولیک و فیبر، لازم است با این حال زنان باردار باید از خوردن بادام یا هر آجیل دیگر در صورت داشتن آلرژی اجتناب کنند.
اگر چه هر دو شکل سالم هستند، بادام خیس همیشه گزینه بهتری هستند.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!