پوسته های پسته حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این آنتی اکسیدان ها ،رادیکال های آزادی را که از متابولیسم سلولی تشکیل می شوند، خنثی می کند. که این رادیکال ها باعث ایجاد بیماری های قلبی و سرطانی می شود.
مصرف روزانه ال دی ال یا کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد . این آجیل یک منبع غنی از اسید آمینه می باشد، که مانع از تشدید عروق و تشکیل لخته های خون می شود .
برای کسانی که رژیم غذایی دارند ،پسته یک انتخاب عالی می باشد . پسته دارای کالری کم، پروتئین زیاد، چربی های اشباع شده و نشده کم می باشد. که همه برای حفظ وزن ایده آل بسیار مناسب هستند .
پسته حاوی آنتی اکسیدان های کاروتنوئید، مانند :لوتئین و زاکستین است. این آنتی اکسیدان ها در کاهش خطر ابتلا به بیماری ماکولا در سالمندان کمک می کنند.
پسته یک منبع عالی از فیبر رژیمی می باشد که عملکرد سیستم گوارش تاثیر مثبت دارد.
پسته حاوی مقدار زیادی مس است که در جذب آهن بیشتر از مواد غذایی به بدن کمک می کند. و این می تواند شانس مبارزه با بیماری هایی مانند کم خونی را افزایش دهد . زیرا تعداد هموگلوبین ها را زیاد میکند و باعث افزایش جریان خون می شود.
پسته حاوی آنتی اکسیدان است ،که به کاهش فرآیند گلیکاسیون(قندی شدن) و کنترل دیابت کمک می کند و همچنین می تواند سطح قندخون و فشارخون را متعادل کند.
محتوای ویتامین ای و و عوامل ضد التهابی موجود در پسته، می تواند به کاهش التهاب در هر قسمت از بدن کمک کند.
پسته، حاوی مقادیر بالایی از ویتامین b6 است. که به ساخت اسید آمینه ضروری کمک می کند، که برای ضربان قلب و عروق بسیار مفید است . به همین خاطر این آجیل نقش بسیار مهمی در حفظ سیستم عصبی بدن ایفا می کند.
پسته، به دلیل منبع غنی ویتامین b6 ،می تواند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد . آنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند و در جلوگیری از انواع عفونت ها و سرطان ها موثرند.
اگرچه این میوه کوچک است و به ظاهر شاید ارزش غذایی چندانی نداشته باشد، اما این تصور، به شدت اشتباه و غلط است. خواص پسته؛ فراوان تر از آن چیزی است که حتی فکرش را کنید.
این خواص از هزاران سال پیش شناخته شده بودند؛ زیر در دوره باستان، این مغز را خونساز، حیاتبخش و هوشافزای خواندهاند. البته باید توجه داشته باشید که مقادیر زیر، مربوط به محصول خام است و ممکن در نوع خشک، از چیزی که ذکر کردهایم، بسیار کمتر باشد.
کربوهیدرات حدود 27.5 گرم قند حدود 7.6 گرم فیبر حدود 10.3 گرم چربی حدود 45.3 گرم چربی اشباع حدود 5.5 گرم پروتئین حدود 10 گرم آهن کلسیم منیزیم فسفر پتاسیپم روی
ویتامین ب1، ب2، ب3 و ب6 اسید فولیک ویتامین سی ویتامین دی ویتامین کا ویتامین ای
- به علت اینکه میزان آهن در آن بالاست، از همین روی برای کمخونی بسیار مفید است. - از این محصول برای باز کردن مجاری کبد، استفادهی فراوان میشود. - باز کنندهی مغز و ذهن است و هوش را افزایش میدهد. - برای آرامش و تسکین قلب و اعصاب، بینظیر است. - سرفه را درمان میکند و اسهال را بهبود میبخشد.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!