- پوست سبز پسته تازه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. - برای رنگرزی بهکار میرود. - بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است. - جویدن آن باعث التیام زخمهای داخل دهان میشود. - برای استحکام لثه آن را روی لثه بمالید و یا بجوید. - دمکرده پوست سبز پسته حالت دل بههمخوردگی و استفراغ را از بین میبرد. - دمکرده آن برای رفع اسهال مفید است. - برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آن را بنوشید.
- برای بواسیر برای درمان بیماری بواسیر باید پوست پسته را در آب جوشاند و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند. - بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است. - جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود. - برای استحکام لثه، مالیدن آن روی لثه یا جویدن آن مفید است. - دم کرده پوست پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد. - دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است. - برای رفع سکسکه پوست پسته را دم کنید و یک فنجان از آن را بنوشید. - همچنین می توانید از پوست پسته تازه ترشی بسیار خوشمزه ای تهیه کنید و در زمستان به همراه غذا میل نمایید.
پوست پسته عبارت از قطعاتی است سبز رنگ یا خاکستری متمایل به سبز , لوله شده و قایقی شکل با قسمت داخلی سفید رنگ که از پوسته روئی میوه های پسته یا فستق با نام علمی:Pistacia vera L. از تیره پسته (Anacardiaceae ) حاصل میشود . درخت پسته به صورت کاشته شده در بسیاری از نقاط ایران خصوصا استان مر کزی و کرمان دیده می شود .درخت پسته دارای ساقه های سفید رنگ برگهای بیضوی و میوه های بادامی شکل دارای دو پوسته نازک و چوبی شده است .
یکی از مهم ترین مشکلاتی که امروزه بسیاری از افراد از آن رنج می برند و دچار آن می شوند، بوی بد دهان است. این موضوع یکی از مهم ترین مشکلاتی است که امروزه بسیاری از ما به آن مبتلا هستیم. بوی بد دهان چه از بیماری های مختلف، چه از کمبود ویتامین های مختلف و چه از نشستن دهان به وجود بیاید، یک مورد از مشکلاتی است که همه ما با آنها دست و پنجه گرم می کنیم.
راه های مختلفی برای رفع بوی بد دهان وجود دارد و تولید شده است و شما می توانید از دارو های مختلفی مانند دئودورانت استفاده کنید و بوی بد دهان خود را از بین ببرید. اما یکی از راه های طبیعی رفع بوی بد دهان، می توانید از آن استفاده کنید، جویدن پوست پسته است که باعث می شود که بوی بد دهان از بین برود و شما میتوانید این مشکل را به کمک پوست پسته حل کنید.
هر ساله شاهد تولید مقدار زیادی پوست سبز و برگ سبز پسته و همچنین ضایعات پسته پوک هستیم. اما کود پوست پسته از پوست سبز آن که ارزش غذایی دارد؛ تولید می شود. پوست سبز آجیل خندان را با بقیه کودهای حیوانی مخلوط و فرآوری می کنیم. در صورتی که نتوان از این مقدار زیاد کودهای حیوانی و پوست پسته تازه استفاده کرد، سالانه زباله های زیادی به وجود می آید که مخاطرات زیست محیطی و بهداشتی فراوانی دارد.
- جلوگیری از شسته شدن و تلفات کودهای شیمیایی - افزایش و دوام مقاومت گیاه نسبت به آفات و بیماری ها - افزایش و بهبود تبادل بهتر عناصر غذایی محیط نزدیک ریشه - کاهش تولید گازهای گلخانه ای - فراهم کردن مقادیر نسبتا مناسب از عناصر غذایی به خصوص عناصر کم مصرف (ریز مغذی ها)
- افزایش مقدار نگهداری رطوبت خاک - افزایش قدرت زهکشی خاک و کمک به توسعه ریشه - کاش فرسایش خاک و افزایش استحکام ساختمان خاک - افزایش تهویه خاک و کمک به توسعه ریشه در خاک های سنگین و رسی - افزایش جانوران مفید خاک و جمعیت میکروارگانیسم - بهبود شرابط نامناسب خاک های رسی و شنی - افزایش قدرت خاک در تثبیت و غیرقابل استفاده شدن عناصر فلزی سنگین - بافر نمودن ph خاک
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!