سه پیمانه برنج هشت تکه فیله مرغ صفر یا ماهیچه سه پیمانه پسته تازه دو پیمانه شوید تازه یا خشک دو عدد پیاز متوسط نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم سه قاشق سوپخوری زعفران آبکرده سه قاشق سوپخوری زرشک
1. برنج را پاک کرده با آب ولرم به آرامی بشویید. سعی کنید برنج در موقع شستن خرد نشود. سپس به همراه مقداری نمک بگذارید تا خوب استراحت کند.
2. پستهها را هم پوست کنده و از پوست دوم جدا کنید تا دولپه سبز رنگ پسته دیده شود.
3. شویدها را بعد از پاک کردن و شستن خوب خرد کنید و کنار بگذارید. پیازها را هم ریز خرد کنید.
4. فیلههای مرغ یا گوشت را در مقداری روغن بریزید و در اواسط پخت، پیاز خردکرده را هم افزوده و پس از کمی تفتدادن بگذارید تا تکههای مرغ بپزد.
5. اگر دوست دارید کمی آب اضافه کنید. البته برای مزهدارکردن مرغها کمی زعفران آبکرده و نمک و فلفل هم اضافه کنید.
6. برنج را به روش معمول در قابلمه آبجوش ریخته و بگذارید سبک شود. بعد از آبکشکردن برنج ته قابلمه را تهدیگ مناسب و دلخواه بچینید. برنج آبکش شده را روی تهدیگ ریخته و لایه لایه شوید و مغزپستههای بدونپوست را به آن اضافه کنید.
7. مقداری روغن روی برنج ریخته و آن را بهمدت 45دقیقه دم کنید.
8. بعد از پخت، برنج را در دیس کشیده و با مرغ تزیین کنید. مقداری برنج را با زعفران، خوشعطر و بو کرده و با آن روی غذایتان را تزیین کنید. کمی زرشک را هم در روغن یا کره تفت دهید و با آن اطراف برنج را زیباتر کنید.
- پخت سیب در کنار مرغ باعث لطیفترشدن گوشت آن شده و بو و عطر خوبی هم به مرغ میدهد. البته از کرفس و هویج هم می توانید برای این کاراستفاده کنید.
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه - و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد . - پسته پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . - همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!