بیسکوییت از دیر باز یک از تنقلاتی بوده است که در کنار چای یا قهوه و یا تنها استفاده می شود. درون این بیسکوییت از پسته و جو دو سر استفاده شده که خاصیت و ویتامین های زیادی دارد. همچنین تهیه این بیسکوییت نیاز به دستگاه خاصی ندارد و با ساده ترین وسایل تهیه می شود. این بیسکوییت ها را در ظرف در دار می توان به مدت یک ماه در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.
- آرد قنادی ۱ پیمانه
- جوی دو سر پرک ۱ پیمانه
- پسته ½ پیمانه
- آب گازدار ½ قاشق چایخوری
- کره ½ پیمانه
- شکر ½ پیمانه
- گلاب ۱ قاشق چایخوری
- دستور پخت بیسکوییت پسته و رز
برای تهیه بیسکویت مجلسی خوشمزه پسته و رز اول کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم تا گرم شود. در ادامه آرد و جوی دو سر و پسته را درون غذا ساز می ریزیم. سپس آب گاز دار هم اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم.
توجه داشته باشید که نباید پسته ها خیلی ریز شود. کره را روی بخار کتری آب می کنیم. در یک کاسه، کره و شکر و گلاب به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. سپس ترکیب خشک را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
سینی فر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس کمی از خمیری که بدست آمده است، برداشته و به شکل گلوله در می آوریم. سپس با فشار دادن آن را پهن می کنیم. و داخل سینی قرار می دهیم.
روی شیرینی ها را پسته و برگ گل رز می پاشیم و کمی با دست فشار می دهیم تا داخل بیسکوییت ها برود. بیسکوییت ها را در فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پخته شود.
خرید آجیل و خشکبار نیاز بهدقت فراوان دارد زیرا تازگی و مرغوبیت آنها بسیار پراهمیت است. با خرید آنلاین آجیل، خشکبار و میوههای خشک در وقت خود صرفهجویی کنید و در کوتاهترین زمان سفارشهای خود را تحویل بگیرید. فروشگاه اینترنتی آجیل کام بهترین و تازهترین آجیل و خشکبار را گردآوری کرده است تا همهی افراد بتوانند یک خرید آنلاین مطمئن را تجربه کنند.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!