چگونه می توان اثرات نامطلوب فرآیند برشته کردن روی ترکیبات مغذی را به حداقل رساند؟
در کل می توان گفت در مغزهائی که با پوسته ی چوبی و نیز تستا (پوست نازکی که به سطح مغز چسبیده) برشته می شوند، اثرات نامطلوب حرارت به طور قابل توجهی کاسته می شوند چرا که هم اثر حفاظتی در برابر گرما دارند و هم به دلیل وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی در تستا، روند اکسیداسیون به ویژه در اسیدهای چرب کاهش می یابد.
چند نکته کاربردی برای نگهداری آجیل ها
کلام آخر
به دلیل تاثیر منفی حرارت روی چربی و نیز محتوای مواد ویتامینی آجیل ها و از طرفی استفاده از در صدهای بالای نمک یا حتی پوشش دهی با شکر جهت ایجاد طعم خوشایند، توصیه می شود آجیل ها را به صورت خام تهیه و استفاده کنید تا اثرات سلامتی بخش آن ها تحت تاثیر قرار نگیرند. اگر آجیل های برشته را ترجیح می دهید به راحتی در منزل در درجه حرارت کمتر و بدون استفاده از مقادیر زیادی از نمک می توانید این کار را انجام دهید.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!