کدو تنبل یکی از پرخاصیت ترین سبزیجات برای بدن است،این دانه روغنی حاوی مواد مغذی و ویتامین های زیادی است و از این رو میتواند موجب پیشگیری از بیماری ها شود. تخم کدو یکی از پرخاصیت ترین دانه های روغنی برای مردان است و موجب بهبود عملکرد پروستات، تقویت قوای جنسی و افزایش میزان باروری آن ها میشود. در ادامه تمامی خواص و مضرات تخمه کدو را بررسی کردیم و بهترین شیوه بو دادن آن را خواهیم گفت.
در این مطالعه به موشهای آزمایشگاهی به مدت هشت هفته پالپ و دانه کدو تنبل داده شد و میزان آن به مقدار چهار درصد از کالری دریافتی موشها بود. نتیجه نشان داد فشار خون موشهایی که از رژیم غذایی حاوی کدو تنبل استفاد کردند، ۲۰ درصد کمتر از سایرین بود. کدو تنبل حاوی بتاکاروتن و پتاسیم و دیگر مواد معدنی مفید است و محققان معتقدند تاثیر آن بر کاهش فشار خون به دلیل این ترکیبات است.
به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس،این مطالعه که توسط محققان دانشگاه آلاباما در آمریکا صورت گرفته است، بیش از پیش تاثیر رژیم غذایی بر کاهش فشار خون را تایید میکند. مطالعات دیگری در سراسر دنیا در مورد تاثیر مثبت کدو تنبل بر سلامت صورت گرفته ولی هیچ یک با تمرکز بر کاهش فشار خون نبوده است. حدود نیمی از بزرگسالان به فشار خون مبتلا هستند و این عارضه یک عامل محرک برای بروز حمله قلبی و سکته مغزی است.
این یکی از مهم ترین فواید سلامتی تخم کدو تنبل است. بذرها موهبتی برای کسانی هستند که کلسترول بالا را تجربه می کنند. این بذرها از سطوح کلسترول پایین تری در بدن تشکیل شده اند. کاهش سطح هموگلوبین باعث کاهش سلامت قلبی و عروقی می شود. فیتواسترول همانند کلسترول در ساختار است که باعث کاهش جذب پروتیین (پروتئین با چگالی کم) در روده می شود. مس شمارش گلبول های قرمز خون را افزایش و عبور اکسیژن خون را افزایش می دهد. بذرها حاوی سطوح پایین سدیم هستند که فشار خون را کاهش می دهند و سلامت قلب را افزایش می دهند.
تخم کدو دارای اسیدهای چرب اشباع نشده امگا3 و امگا6 است که در بدن انسان به پروستاگلاندینها (prostaglandin) و سپس به هورمون ترمبوکزان (thromboxan) تبدیل میشود این هورمون از یک طرف باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) و از طرف دیگر از رسوب چربی در سرخرگها و ایجاد پلاکت جلوگیری میکند.
امگا 6 و امگا3 از انسداد عروق و رسوب چربی در شریان (سکته قلبی) جلوگیری میکنند. تخم کدو حاوی فیبر، املاح و سرشار از ویتامینهای محلول در چربی و ویتامینهایA ،D ، E است.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!