تخمه هایی هستند که در میوه هندوانه یافت می شوند. کالری کم و مواد مغذی بالا دارند و سمی نیستند و مزایای زیادی ارائه می دهند. بعضی از آنها شامل تقویت سلامت قلب و ایمنی بدن و کنترل قند خون می باشد ؛ دانه ها غنی از مواد مغذی مانند پتاسیم، مس، سلنیوم و روی - هستند که ممکن است در رژیم غذایی شما کم نباشد. شما می توانید خود تخمه های هندوانه ،یا پودر شده آنها را مصرف کنید آنچه باعث می شود که دانه ها حتی بیشتر از پروتئین مفید باشند محتوای ویتامین B است. تخمه های هندوانه می توانند برای میان وعده ها مفید و ارزان قیمت باشند که می توانید در بین وعده های غذایی خود استفاده کنید.
اما چرا باید آنها را بخورید؟ اول از همه - خوردن دانه ها به طور مستقیم خوب است، اما جوانه آنها بهتر است. حدودا 1/8 فنجان دانه ها حدود 10 گرم پروتئین را ارائه می دهد ؛ جوانه زدن تخمه ها همچنین ترکیبات موجود در تخمه ها را حذف می کند که باعث می شود بدن آنها را جذب کند. تخمه ها مملو از پروتئین، منیزیم، ویتامین B و اسیدهای چرب غیر اشباع و غیر اشباع هستند همه اینها کلسترول را کاهش می دهند، التهاب را کاهش می دهند، و از بیماری قلبی و سکته مغزی جلوگیری می کنند. پروتئین تخمه های هندوانه شامل چندین اسید آمینه است که یکی از آنها آرژنین است ؛ بدن ما مقداری آرژینین تولید می کند، اما آرژنین اضافی دارای مزایای بیشتری است این می تواند فشار خون را تنظیم کند و حتی در درمان بیماری های قلبی عروقی کمک کند. سایر اسید های آمینه در پروتئین تخمه های هندوانه عبارتند از گلوتامیک اسید، تریپتوفان و لیزین. تخمه ها همچنین غنی از ویتامین های B هستند، که طبق گفته انجمن جامعه سرطان آمریکا، مواد غذایی را به انرژی تبدیل می کنند و از سایر توابع مهم بدن حمایت می کنند. تخمه های هندوانه غنی از نیاسین، یک ویتامین B قوی هستند که سیستم های عصبی و گوارشی و سلامت پوست را حفظ می کند.
فولات، تیامین، ویتامین B6، ریبوفلاوین و اسید پانتوتنیک. مواد معدنی غنی از تخمه های هندوانه عبارتند از آهن، پتاسیم، مس، منیزیم، منگنز، سدیم، فسفر و روی هستند و همانطور که دیدیم، چربی های موجود در دانه ها، اسیدهای چرب غیر اشباع و پلی غیر اشباع هستند.
طبیعت تخمهی هندوانه سرد وتر است.
تخمه هندوانه سرشار از پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، مس، سلنیوم، روی، تیامین، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B ۶، اسید لینولئیک، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ میباشد.
مردم مصر از تخمه هندوانه خام و بو داده برای تهیه انواع نان و سوپ استفاده میکنند.
۵۵۷ چربی: ۴۷ گرم، کربوهیدرات: ۱۵ گرم، پروتئین: ۲۸ گرم خاصیت تخمه هندوانه برای دیابت
تعدادی تخمه هندوانه، را در یک لیتر آب به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانید. این معجون را هر روز مانند چای میل نمایید.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!