وقتی کدو تنبل می خورید، تخمه های آن را دور نریزید. این تخمه ها علاوه بر مزه ی خوبی که دارند، برای سلامتی نیز بسیار سودمندند.کدوتنبل به طور گسترده برای تهیه دستور العمل های زیبایی برای مدت طولانی استفاده شده اند. خوش مزه و سالم است.
حتی بذرهای این میوه شگفت انگیز سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی مانند مس, روی, پروتئین, منگنز, آهن, منیزیم و غیره هستند. بسیاری از مردم این دانه های خوش مزه را مصرف می کنند, اما از این واقعیت که آن ها فواید سلامتی و زیبایی متعددی دارند, آگاهی ندارند.
تریپتوفان که در تخم کدو تنبل یافت می شوند به "ملاتونین" تبدیل می شوند که یک هورمون خواب است و بی خوابی مزمن را درمان می کند. قبل از رفتن به رختخواب، یک مشت تخم کدو تنبل بخورید. حتی مقدار کمی از 1 گرم تریپتوفان می تواند کیفیت خواب را بهبود ببخشد. علاوه بر آن، منیزیم موجود در دانه ها، تاخیر خواب را افزایش می دهد.
فواید مختلفی در تخم کدو تنبل در طول دوران بارداری به خاطر حضور روی وجود دارد. اکثریت زنان از کمبود روی رنج می برند. کاهش سطح روی، می تواند منجر به اختلال در هورمون های مختلف مسئول شروع کار شود. نشان داده شده است که فقدان روی در حیوانات بر رشد فرزندانشان اثر می گذارد.
مطالعات نشان داده اند که تخم کدو تنبل فعالیت های ضد التهابی در بدن دارند. گاهی التهاب به خاطر کمبود مواد معدنی و پروتئین ها رخ می دهد.خوردن دانه ها، مقادیر کافی از پروتئین ها را برای جلوگیری از وقوع التهاب حفظ خواهند کرد. این دانه ها ورم مفاصل را تسکین می دهند. دانه های کدوتنبل به خاطر حضور کلروفیل در آن ها سبز به نظر می رسد. کلروفیل بدن و خون را با تمیز کردن آنها آلکالیز می کند. این کار از هر گونه التهاب ناشی از اسیدی شدن جلوگیری می کند.
تخم کدو تنبل یک منبع مواد مغذی است که به همراه بسیاری از مواد معدنی دیگر ویتامین K، C و D است. وجود روی، میزان تستوسترون را کاهش می دهد. فقدان روی می تواند منجر به افزایش غلظت DHT شود که منجر به کچلی زودرس و پروستات بزرگ می شود. سرشار از روی، منیزیم و چربی سالم هستند، یکی از بهترین غذاها برای افزایش میزان تستوسترون می باشد.
آمینو اسیدها به عملکردهای متابولیکی که می توانند در بسیاری از واکنش های متابولیکی و آنزیمی مورد استفاده قرار می گیرند، کمک می کنند. 30 درصد تخم کدو تنبل از پروتئین ساخته شده اند. بنابراین، مصرف تخم کدو تنبل، مقدار زیادی پروتئین به بدن می دهد که باعث تقویت متابولیک می شود.
به منظور کاهش وزن، غذاهای مختلفی با چربی بالا را کاهش می دهیم.تخم کدو تنبل، قدرت پر شده ای از مواد مغذی مانند یک اسنک غذایی بسیار متنوع است. بدن را با ویتامین ها و مواد معدنی تامین می کند. علاوه بر آن، بدن را با فیبری تامین می کند که نقش کلیدی در کاهش گرسنگی و سیر نگه داشتن ایفا می کند و کمک به کاهش چاقی دارد و آهن را جذب می کند. تخمه کدو و لاغری ؛ حقیقتی درباره کاهش وزن آیا شما هم شنیدید که با خوردن غذاهای خاصی وزن بیشتری کم می کنید اما این ادعا حقیقت ندارد. هیچ غذایی این قدرت را ندارد که سبب کاهش وزن قابل توجهی شود. برای کاهش وزن باید مقدار کالری ها را کاهش دهید یعنی از مقدار کالری که هر روز استفاده می کنید کالری کمتری جذب کنید. سپس بدن برای تامین کمبود انرژی به سراغ ذخایر چربی می رود و شاهد چربی سوزی خواهید بود. تثبیت این کمبود کالری در طولانی مدت با کمتر غذا خوردن و افزایش فعالیت بدنی سبب کاهش وزنی مورد توجه می شود.
اگر می خواهید از تمام مواد مغذی آن بهره مند شوید، آنها را بعد از تمیز کردن و شستن خام بخورید.
شما می توانید از دانه ها پس از بو دادنشان لذت ببرید.می توانید کمی چاشنی مانند مرزنجوش, سیر, پودر دارچین و چیلی برای طعم آن ها اضافه کنید.
یک روش سالم دیگر برای لذت بردن از دانه های کدو تنبل، جوانه آن ها است. انجام این کار به دریافت مواد غذایی مانند اسید فیتیک که در تمام بذرها وجود دارد, کمک می کند.
این مواد مغذی, جذب مواد غذایی ضروری موجود در بذرهای کدوتنبل چون منیزیم, آهن, مس و روی را با اتصال آن ها به آن ها مشکل می سازد.
با توجه به تحقیقات بخش کشاورزی، در ادامه ارزش غذایی تهیه شده برای یک فنجان تخم کدو تنبل تعیین شده است.
1 فنجان تخم کدو تنبل (64 G) دارای :
285 کالری کل چربی 12.42 گرم چربی اشباع شده 2.349 گرم چربی 3.860 گرم کلسترول 0 میلی گرم سدیم 12 میلی گرم پتاسیم 588 میلی گرم کربوهیدرات 34.40 گرم فیبر رژیمی 11.8 گرم شکر 0 گرم پروتئین 11.87 گرم ویتامین A 40 IU، ویتامین C 0.2، کلسیم 35 میلی گرم، آهن 2.12 میلی گرم
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!