وقتی کدو تنبل می خورید، تخمه های آن را دور نریزید. این تخمه ها علاوه بر مزه ی خوبی که دارند، برای سلامتی نیز بسیار سودمندند.کدوتنبل به طور گسترده برای تهیه دستور العمل های زیبایی برای مدت طولانی استفاده شده اند. خوش مزه و سالم است.
حتی بذرهای این میوه شگفت انگیز سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی مانند مس, روی, پروتئین, منگنز, آهن, منیزیم و غیره هستند. بسیاری از مردم این دانه های خوش مزه را مصرف می کنند, اما از این واقعیت که آن ها فواید سلامتی و زیبایی متعددی دارند, آگاهی ندارند.
وجود ویتامین A در تخم کدو تنبل به ترمیم و بازیابی سلول ها کمک می کند. نقش مهمی در تقسیم و تمایز سلولی ایفا می کند. مقدار کافی ویتامین A در بدن برای بهبود زخم ضروری است.ویتامین A به طور فعال در درمان مشکلات پوستی مانند آکنه, آسیب uv و سوختگی ها استفاده می شود.
روی و سلنیوم موجود در تخم کدو تنبل تولید کلاژن را افزایش می دهند و مانع عبور آلاینده ها می شوند. کلاژن یک محافظ اضافی برای پوست از اشعه های مضر uv می باشد.
این یکی از مهم ترین فواید سلامتی تخم کدو تنبل است. بذرها موهبتی برای کسانی هستند که کلسترول بالا را تجربه می کنند. این بذرها از سطوح کلسترول پایین تری در بدن تشکیل شده اند. کاهش سطح هموگلوبین باعث کاهش سلامت قلبی و عروقی می شود. فیتواسترول همانند کلسترول در ساختار است که باعث کاهش جذب پروتیین (پروتئین با چگالی کم) در روده می شود. مس شمارش گلبول های قرمز خون را افزایش و عبور اکسیژن خون را افزایش می دهد. بذرها حاوی سطوح پایین سدیم هستند که فشار خون را کاهش می دهند و سلامت قلب را افزایش می دهند.
این دانه ها دارای اثر ضد دیابتی هستند. یک تحقیق نشان داده است که تخم کدو تنبل و عصاره آنها سطوح انسولین را ارتقا داده و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهند. اثر ضد دیابتی آنها می تواند به حضور فنول ها، فلانویید، و ساپونین ها کمک کند. مطالعات نشان داده اند که ترکیب تخم کدو تنبل در رژیم غذایی منجر به سطح پایین دیابت می شود.
روی، برای بهبود ایمنی بدن یک ماده معدنی حیاتی است. توصیه برای مصرف روی 6.8 میلی گرم برای زنان بالغ است. یک فنجان آب کدو 6.59 میلی گرم تقریباً همان مقدار را تامین می کند.
مطالعات جانوری نشان میدهند کدوتنبل، تخم کدو، پودر تخم کدو و آب کدوتنبل میتواند موجب کاهش قند خون شود. این امر در بیماران مبتلا به دیابت اهمیت چشمگیری دارد، زیرا این افراد سخت تلاش میکنند تا سطح قند خونشان را کنترل کنند براساس برخی مطالعات افزودن آب کدوتنبل یا پودر تخم کدو میتواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد. براساس مطالعهی مشاهدهای که روی بیش از ۱۲۷۰۰۰ مرد و زن انجام گرفت، داشتن رژیم غذایی سرشار از منیزیم توانست احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را در مردان ۳۳٪ و در زنان ۳۴٪ کاهش دهد. البته برای تأیید تأثیرات مثبت تخم کدو روی قند خون به مطالعات بیشتری نیاز است
نتیجه تازهترین تحقیقاتی که در مورد رابطه مصرف تخمه کدو و دیابت روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده، نشان میدهد مصرف حجم متعادلی از این ماده غذایی در طول روز میتواند باعث پیشگیری از ابتلا یا کنترل سریعتر بیماری دیابت شود تخمه کدو باعث بهبود ترشح انسولین و تنظیم سطح قندخون در بدن هم میشود و میتواند کاهش استرسهای اکسیداتیو را در پی داشته باشد. استرس اکسیداتیو، یکی از عوامل بر هم خوردن میزان قندخون و اختلال در ترشح انسولین در بدن افراد مبتلا به دیابت است
با توجه به تحقیقات بخش کشاورزی، در ادامه ارزش غذایی تهیه شده برای یک فنجان تخم کدو تنبل تعیین شده است.
285 کالری کل چربی 12.42 گرم چربی اشباع شده 2.349 گرم چربی 3.860 گرم کلسترول 0 میلی گرم سدیم 12 میلی گرم پتاسیم 588 میلی گرم کربوهیدرات 34.40 گرم فیبر رژیمی 11.8 گرم شکر 0 گرم پروتئین 11.87 گرم ویتامین A 40 IU، ویتامین C 0.2، کلسیم 35 میلی گرم، آهن 2.12 میلی گرم
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!