این گیاه در زمین های بازی بسیار عالی و در حین رانندگی طولانی بسیار مفید است. تخمه آفتابگردان یک گیاه بومی آمریکای شمالی است که به یک اساس در فرهنگ های جهانی تبدیل شده است. علی رغم اندازه کوچکشان، تخمه های آفتاب گردان سرشار از منابع ویتامین ها و مواد معدنی و روغن های ضروری هستند. نه تنها خوراکی عالی می باشند بلکه فواید خارق العاده ای نیز برای سلامتی دارند
تخمه های آفتابگردان حاوی دو ماده مغذی است که سلامتی قلب و عروق را ارتقا می دهد؛ ویتامین ای و فولات
یک چهارم فنجان تخمه آفتابگردان حاوی 60٪ ارزش غذایی ویتامین ای روزانه است. این ویتامین ضروری عملکرد مهم آنتی اکسیدانی را انجام می دهد و سطح متعادل ویتامین ای به کاهش کلی ریسک مرگ زودرس ناشی از بیماری قلبی و عروقی مرتبط است.
ویتامین ای به خنثی سازی رادیکال های آزاد و حفاظت از سلامتی مغز و غشای سلول ها کمک می کند. درباره فواید ویتامین ای اشتباه نکنید، این ویتامین به حفاظت از بدن در مقابل ریسک های مختلف مرتبط است. علاوه بر آن فولات نشان داده است که سلامتی قلب و عروق را از هنگام تولد تا سنین پیری، ارتقا می بخشد. ویتامین ای هموکیستین را متابولیزه میکند، این ماده در آمینو اسید متیونین نشان دهنده مشکلات قلبی عروقی است. فولات و اسیدهای چرب به صورت طبیعی در تخمه های آفتابگردان وجود دارند و با سلامت قلبی عروقی در ارتباط می باشند.
تخمه آفتابگردان حاوی مقادیر بالای ویتامین E میباشد که رادیکالهای آزاد را از بین برده و از چین و چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت میشود. درمان آکنه و جوش صورت: روغن آفتابگردان منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری مانند لینولئیک اسید و استریک اسید است که خواص ضد باکتریایی دارند و به درمان آکنه و جوش صورت کمک میکنند. ضد آفتاب طبیعی: تخمه آفتابگردان یک منبع غنی از ویتامین E میباشد که پوست را در برابر اشعه ماورا بنفش نور خورشید محافظت میکند و در واقع به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل میکند.طبع تخمه آفتابگردان در طب سنتی گرم و خشک است و زیادهروی در مصرف این آجیل باعث بروز جوش، گرگرفتگی و کهیر به ویژه در افراد صفراوی میشود و باید آن را همراه با مصلح مصرف کنند.
تخمه آفتابگردان مقادیر بالایی فیبر دارد که حرکات روده را بهبود بخشیده و به درمان یبوست و بیماریهای دستگاه گوارش کمک میکند.کمک به درمان عفونتهای مجاری ادرار، زخم معده و تخفف دردهای روماتیسمی از خواص تخمه آفتابگردان و مزایای مصرف آن برای سلامتی میباشد. به خاطر داشته باشید هنگامی که خیلی گرسنه هستید تخم آفتابگردان استفاده نکنید چون معده را خسته میکند.
در تخمه آفتابگردان فیبر به میزان فراوان وجود دارد که به هضم غذا در معده و دستگاه گوارش کمک کرده و باعث درمان بیماری یبوست می شود. اگر میخواهید تعادل باکتریهای روده را حفظ کرده و جذب مواد غذایی را بهبود ببخشید بهتر است از تخمه آفتابگردان را در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
کمبود منیزیم می تواند به مشکلات متعددی از سلامتی اعم از مشکلات سیستم های قلبی عروقی، عصبی و ایمنی منجر شود. سیستم ماهیچه ها و اسکلتی جهت انجام عملکردهای خاص به منیزیم نیاز دارند. اطبای هومیوپاتی به مدت طولانی از منیزیم برای بهبود عملکردهای تنفسی، قلبی استفاده می کردند.
یک چهارم فنجان از تخمه آفتابگردان 25٪ ارزش غذایی منیزیم را به صورت روزانه را تامین می کند. این مقدار از مغز، قلب و ماهیچه ها نیز محافظت می کند.
- تخمه آفتابگردان برای حمایت از حال خوب
امتیاز اضافی منیزیم در تخمه آفتابگردان این است که مزاج و اخلاق را ارتقا می دهد. در حدود صد سال قبل، به بیمارانی که از افسردگی رنج می بردند، منیزیم سولفات داده می شد. این اقدام موفق و سالم بود و به یک گزینه با ارزش تبدیل شد.
تخمه آفتابگردان حاوی سلنیوم، یک ماده مغذی ضروری است. مطالعات یافته اند که سلنیوم یک نقش نهم در عملکرد آنتی اکسیدانی ایفا می کند و به کاهش قرمز شدن و تورم در بدن کمک می کند. اخیرا نیز این خاصیت سلنیوم شناسایی شده است که نقش قاطعی در سوخت و ساز هورمون تیروئید دارد. همچنین این عنصر توانایی ترغیب ترمیم DNA در سلول های آسیب دیده دارد.
تخمه های آفتابگردان در حقیقت نیروگاه آنتی اکسیدان ها هستند. یکی از بهترین ترکیبات تخمه آفتابگردان، محتوای بسیار بالای ویتامین ای آنهاست. ویتامین ای می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان برای پوست عمل کند و آن برای جوان سازی پوست به وسیله افزایش جریان خون و کاهش چین و چروک، شناخته می شود.
تخمه آفتاب گردان به مقدار زیاد دارای پروتئین است و به همین خاطر بسیار مفید است. اما یکی از مضرات تخمه آفتابگردان به ویژه در رژیمهای لاغری، کالری بالای آن است. هر ۳۰ گرم از تخمه آفتابگردان کالری حدود ۱۶۵ دارد که میزان زیادی به حساب میآید. شباهت استفاده از خواص آفتابگردان و چاقکنندگی آن همچون چربی موجود در گردو و خواص گردو است که چنانچه به میزان کافی مصرف شود، سبب چاقی نمیشود. در نتیجه زیاده روی در مصرف تخمه آفتابگردان میتواند سبب چاقی و اضافه وزن در انسان شود؛ اما اگر درست و به اندازه مصرف کنید، میتواند سبب لاغری انسان نیز شود. تخمه آفتاب گردان، حاوی روغن زیاد، فیبر و پروتئین است. اگر به اندازه مصرف شود باعث احساس سیری در طول روز می شود و از این طریق به کاهش وزن انسان کمک میکند.
روغن آفتابگردان پوست های دارای سوزش را التیام می داد. این روغن به شدت برای پوست های معمولی تا خشک مناسب است. خواص غیر آلرژیک و نرم کننده آن، قرمزی را کاهش می دهد. به علت رایحه و عطر و بوی سبک آن، یک حامل روغنی خوبی برای عطر درمانی محسوب می شود.
مهار کردن موهای ضخیم
آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب با یکدیگر برای ترمیم موهای آسیب دیده و ضخیم همکاری می کنند. روغن عصاره آفتابگردان به تثبیت روغن طبیعی مو کمک می کند و از خشکی مو جلوگیری می کند، بنابراین کنترل ضخامت و خشکی مو را تسهیل می کند.
عوارض جانبی مصرف زیاد تخمه آفتابگردان باعث افزایش وزن، جوش زدن پوست، مشکلات کلیوی و افزایش فشار خون می شود. خوشبختانه بیشتر این عوارض جانبی می تواند از شخص دور باشد به وسیله مصرف مقدار متعادل تخمه آفتابگردان.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!