پسته به جهت برخورداری از مواد مغدی و سالم، خاصیت های بسیاری دارد که همین موضوع دلیل اصلی اهمیت بالای مصرف پسته را نشان میدهد. طبق تحقیقات به عمل آمده در 100 گرم از مغزپسته، 20 گرم پروتئین، 130 میلی گرم کلسیم، 950 میلی گرم پتاسیم، 500 میلی گرم فسفر، 7.5 میلی گرم آهن و مقادیر بسیاری ویتامین و آنتی اکسیدان وجود دارد.
خواص پسته خام و تازه برای سلامت بدن بینظیر است. پسته نه تنها خوراکی خوشمزه و لذیذی است بلکه بسیار سالم هم است. پسته دانهی خوراکی درخت Pistacia vera است که حاوی چربیهای سالم و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان است. به علاوه این دانه حاوی چندین ماده مغذی ضروری است و خواص پسته تازه میتواند به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک کند.
ارزش غذایی پسته بسیار بالاست
پسته بسیار مغذی است. یک اونس (۲۸ گرم) یا حدود ۵۰ پسته حاوی مواد زیر است:
از آن ،به عنوان یک میان وعده، در سالاد،همراه با ماهی و یا همراه با صبحانه خود بخورید و یا روی دسر بپاشید.
شما میتوانید پسته را به صورت ساده و یا مخلوط با مواد دیگر در دستور غذای مورد علاقه خود قرار دهید.
همچنین پسته را در ماست یخ زده، غلات و بلغور جو دو سر بخورید ،تا یک صبحانه سالم داشته باشید.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!